Copy
Spoštovani!

Ker se v ponedeljek, 16. marca, zapirajo vse vzgojno-izobraževalne ustanove v Sloveniji in se bo pouk marsikje preselil v spletne učilnice, smo se v Založbi Rokus Klett odločili, da vsem učiteljem/profesorjem in učencem/dijakom od jutri, 13. marca, dalje omogočimo brezplačen celodnevni dostop do vseh naših elektronskih in interaktivnih gradiv (učbenikov, delovnih zvezkov, samostojnih delovnih zvezkov in vadnic), ne glede na to, gradivo katere založbe uporabljate.
Gradiva so brezplačno dostopna na spletnih straneh:

OSNOVNA ŠOLA SREDNJA ŠOLA
Postopek prijave/registracije:
  1. Na izbranem portalu kliknite na gumb Prijava.
  2. Če ste že uporabnik portala, vnesite svoj e-naslov in geslo ter sledite navodilom. Če na portal dostopate prvič, kliknite na polje Nimam še uporabniškega računa in vnesite zahtevane podatke. Tako se boste registrirali in ustvarili uporabniški račun.
  3. a.    Na portalu iRokus.si gradiva v svojo iZbirko dodate s klikom na gumb Dodaj brezplačna gradiva.
    b.    Na portalih Lilibi.si, Radovednih-pet.si in iRokusPlus.si pa vas bodo vsa gradiva že čakala v vaši iZbirki.
Priporočamo uporabo brskalnika Mozilla Firefox.

Želite obvestila prejemati tudi na domači e-naslov?

Če želite, da vas obvestila založbe v tem času dosežejo tudi na domačem e-naslovu, nam ga sporočite prek obrazca.

Prijazen pozdrav!

Maruša Dejak,
glavna direktorica
Založba Rokus Klett

2020 Založba Rokus Klett


Vaš elektronski naslov smo pridobili iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja naše dejavnosti ali prijave na naših spletnih straneh. Ker vaš ponudnik elektronske pošte naša sporočila lahko shranjuje med neželeno pošto, vam priporočamo, da naš e-naslov shranite v svoj imenik. Tako boste vedno obveščeni o posebnih ponudbah in novostih. Za pošiljanje e-sporočil uporabljamo vrhunsko spletno orodje MailChimp svetovnega ponudnika s sedežem v ZDA. Orodje izvaja omejen iznos osebnih podatkov v ZDA, vendar izključno za namen pošiljanja naših e-sporočil. Vaši podatki so ob tem varni in niso posredovani tretjim osebam. Če v prihodnje ne želite več prejemati novic Založbe Rokus Klett, kliknite tukaj.