Copy

Februar 2021

Vi er allerede godt ut i det nye året, og det er gledelig for oss at vi har full aktivitet fra tidlig morgen til sen kveld alle dager. Vi er heldige som har anledning til å drive med idretten vi elsker i disse tider! For at vi skal kunne fortsette med dette, er det viktigere enn noen gang at alle følger helt grunnleggende regler for smittevern. Vi ber også alle passe på at søppel og annet tas med og kastes når man forlater anlegget. NB! Dette gjelder også i høyeste grad snus, som vi fremdeles finner inne på banene med jevne mellomrom.

Når det er så fullbooket som det er nå, må vi igjen presisere viktigheten av å kun booke banetimer du med sikkerhet vet du kommer til å benytte. Må du allikevel avbestille timen så gjør det så lang tid i forveien som mulig. Ved avbestilling samme dag skal det ALLTID legges ut melding om ledig bane i KTK forum slik at andre får mulighet til å benytte banen.

Vi har i det siste dessverre opplevd noen problemer med at det ikke er mulig å betale med Mastercard til tider. Vi arbeider med å opprette en ny betalingsavtale slik at dette problemet blir løst. (Betaling med Visa-kort fungerer fint.)

Vinterferien (uke 8) 

Jens og Aljosa tilbyr privattimer til reduserte priser hver dag vinterferieuka. Det er også satt opp Cardio-timer og diverse kurs for juniorer denne uka. Se i Halbooking for kursoversikt og bestilling.

Kontakt jens@ktk.no ved spørsmål.

Skobytte 

Det ligger mye småstein på banene for tiden. Vi minner om at det ALLTID skal byttes til rene non-marking innesko i hallene. Ta av utskoene rett innforbi døra, slik at småstein og annet ikke dras med inn i hallene, da dette er svært skadelig for banedekket. 

Tilleggsbetaling for spill med ikke medlemmer eller medlemmer uten fritt-spill-avtale (FSA)

Det viser seg å være en del misforståelser ute og går når det gjelder tilleggsbetaling for spill. Vi prøver oss på en enkel forklaring med eksempler.

  • Jeg er ikke medlem og har bestilt bane: Da skal det ikke betales noen andre tillegg.
  • Jeg er medlem (med eller uten FSA) og har bestilt bane, og skal spille med noen som ikke er medlem: Da skal det betales et tillegg på kr 150 pr. ikke medlem som er med.
  • Jeg har FSA og har bestilt bane og skal spille med medlem som ikke har FSA: Da skal det betales et tillegg på kr 55 pr. medspiller som er medlem uten FSA.

 Det er den som har bestilt bane som har ansvaret for at disse tilleggene betales. Vi har hengt opp en liste med de medlemmene som har FSA i hallene. Vi ber dere alle respektere betalingsreglene! (Om noen har potensielle nye medlemmer som ønsker å prøvespille er dette selvfølgelig greit, men ta da kontakt med oss på forhånd på post@ktk.no.) 

Innendørs belysning 

Det er for tiden dessverre ganske dårlig lys på bane 2. Dagens belysning har nådd sin forventede levetid på alle banene innendørs, og styret vedtok derfor på forrige styremøte å skifte ut lysene på alle banene. 

Etter en anbudsprosess er nå nye LED-lys bestilt. Ny belysning vil gi bedre lys (500 lux mot ca. 350 lux i dag), store besparelser på strømregningen, og sist, men ikke minst; armaturene vil plasseres bare i sidene slik at man vil få en bedre spillopplevelse. One-co vil stå for arbeidet med utskiftningen, som vil ta 2 dager pr. bane. Er vi heldige er vi i gang med arbeidet i løpet av 2-3 uker, er vi uheldige kan det ta opp mot 5 uker. Dette fordi armaturene må bestilles fra fabrikk i utlandet.

Selv om lyset er så dårlig som det er på bane 2 tenker vi det er til å leve med noen uker til, så håper vi det ikke blir vesentlig dårligere enn det allerede er, slik at vi slipper å måtte gjøre en ganske kostbar nødreparasjon bare for noen få uker.

Ledige kursplasser 

Våre faste kurs er stort sett fullbooket, men det er fremdeles en god del ledige plasser på blå- og rød ball kursene for de aller minste.

Utenom faste kurs har vi ukentlige drop-in Cardio-timer, samt mulighet for å bestille privattimer. Vi setter også opp nye nybegynnerkurs utover våren.

Kontakt jens@ktk.no ved spørsmål rundt kurs og privattimer mv.

Sponsorkampanje 

Vi er i startgropen av en anleggsutvidelse. I den forbindelse har vi nå en sponsorkampanje gående. Vi trenger samarbeidspartnere, både store og små. Hjelp KTK å få flere samarbeidspartnere og du vil motta en premie fra Wilson til en verdi av 1500 kroner. Kampanjen går frem til 31. mars. For mer informasjon, se her: https://ktk-b4eb59.webflow.io/ Kontakt også gjerne vår markedsansvarlige, Maren Furuholt Frivold på tlf. 481 02 520 eller e-post: post@ktk.no

Vårdugnad 

Vårdugnaden blir 20. mars. Nærmere info kommer, men hold av datoen.

Årsmøte 

Årets årsmøte vil bli avholdt 24. mars. Vi håper dette kan avholdes som fysisk møte. Nærmere info kommer, men hold av datoen.

Kontaktopplysninger

Kontakt oss gjerne på post@ktk.no dersom du har noe du lurer på, ser noe som bør utbedres på anlegget mv. Ved spørsmål rundt kurs kan gjerne Jens kontaktes på jens@ktk.no

Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Website
Website

Samarbeidspartnere:
Tress Design | Slakter Frivold | BRG | Dronningensgate Legesenter | Pizzabakeren |  Securitas | Gumpens Auto Vest
Copyright © 2021 Kristiansand Tennisklubb, All rights reserved.

Her administrerer du abonnementet ditt:
Meld deg av liste eller oppdater kontaktinfo 

Email Marketing Powered by Mailchimp