Copy
Use this area to offer a short preview of your email's content.
View this email in your browser

Travlt efterår i Filibid

Så er der igen nyt fra Filibid - blandt andet om åbne arrangementer lige om hjørnet!

Kære medlemmer. Siden I hørte fra os sidst, har Filibids bestyrelse og frivillige ikke ligget på den lade side. Blandt andet er vores projekt Filosofi i Verden for alvor gået i luften, vi har har set de første debatter på det nye Filibid-netværk på Linkedin og lige om lidt kan du komme med til to alumne-student arrangementer - se mere herunder!

Filosofi i verden - allerede en success


Kristian Alberto Lykke Cobos (højre), den ene af vores to oplægsholdere i projektet Filosofi i Verden har som den første været et smut forbi et midtjysk gymnasium og bragt filosofien med sig. Den 27. oktober tog han Aarhus Katedralskole med storm, da han i to gange 75 minutter underviste i ontologi, retsfilosofi og filosofisk antropologi ud fra casen feminisme og spørgsmålet 'Hvad er en kvinde?' - se billederne nedenfor.
Nu glæder vi os til, at Kasper Vestrup efter jul tager et smut forbi Silkeborg Gymnasium og forhåbentlig gentager successen, når han diskuterer, hvad filosoffer kan sige til den aktuelle diskussion om psykiske lidelser ud fra K.E. Løgstrup og Axel Honneths teorier.

Derudover kan Filibid med glæde melde, at Filosofi i Verden er blevet et landskendt fænomen! Ad spændende omveje er en mail nået os fra en gymnasielærer på Espergærde Gymnasium og HF, der har fundet frem til projektet og gerne vil hente filosofi på AU til sjælland. Filosofi i verden glæder sig til at blive nationalt!

Åbent arrangement:
Få styr på dine kompetencer!

Efter megen planlægning er Filibid nu også klar med et alumne-studerende arrangement, der har været på tegnebrættet fra starten. Den 13. november inviterer vi til fælles CV-kursus og kompetenceafklaring med KALIF - kandidat og alumneforeningen på idéhistorie.

Arrangementet handler om, hvordan man egentlig omsætter alt det seje, man har lært på studiet til et CV og en ansøgning, som arbejdsgiverne forstår - og det er åbent for jer alle, hvad end I er studerende eller alumner.

Få hjælp til at sætte ord på dine kompetencer, et skarpere CV og hjælp til at skrive gode ansøgninger.

***Program:
17.15: Velkomst v. KALIF og FILIBID
17.25-17.35: Kort introduktion til AU Career Arts
17.35-17.50: Hvordan oversætter man sine faglige kompetencer? Part 1.
17.50-18.30 Workshop: Kompetenceafklaring trin 1
18.30-19.15: Aftensmad
19.15-20.15: Workshop: Kompetenceafklaring trin 2 og 3
20.15-20.30: Hvordan oversætter man sine faglige kompetencer? Part 2. Oplæg v. Esben Tørring
20.30-21.00: Ansøgning- og CV-tjek

Medbring dit CV eller en ansøgning, du gerne vil have feedback på eller medbring et jobopslag, som du kunne forestille dig at søge (studiejob, prakatikopslag eller fuldtidsstilling).

Oplægsholder Esben Tørring arbejder ved Würth som HR-medarbejder.


***Det praktiske: 
Du skal tilmelde dig via https://kalif.nemtilmeld.dk/6/. Det koster en 20 at spise med - det er muligt at deltage uden betaling, men så er det også uden mad. 

Arrangementet løber af stablen i bygning 1483 lokale 251. Læs mere: https://www.facebook.com/events/1548807562004167/?fref=ts

Husk årets Hartnack-forelæsning!


Husk, at der igen i år afholdes Justus Hartnack Lecture - en åben forelæsning med et udenlandsk 'big shot' indenfor forskningen lige netop nu, der gæster Aarhus Universitet til Justus Hartnacks ære og i hans ånd.

I år er det Professor R. Jay Wallace fra University of California, Berkely, der gæster Au og taler over titlen 'Value, Trauma and the Future of Humanity'. Forelæsningen finder sted på fredag den 14. november fra 13.45-15.30 på Tåsingegade i bygning 1441 lokale 012 (Auditorium 2)

Læs mere her

Julehygge med Filibid


I bestyrelsen synes vi alt i alt det har været et dejligt år, men også at vi ser lidt for lidt til hinanden alle os medlemmer. Derfor vil vi gerne invitere til en lille julekomsammen for alle de af jer, der har tid og lyst det. Det bliver fredag den 12/12 fra kl. 13-15 på Afdelingen for Filosofi og Idéhistorie, Jens Christian Schous Vej 7, bygning 1457 på 6. sal. 

Der vil være glögg, æbleskiver og generel hygge og vi glæder os til at hygge med jer. Der vil også være mulighed for at gå med en tur nedenunder i filosofi's fredagsbar til en øl bagefter.  

 
Copyright © 2014 Filibid - Kandidat- og alumneforening for filosofi på Aarhus Universitet, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp