Copy
WIN dagelijks interieur waardebonnen ter waarde van €50!
Bekijk deze nieuwsbrief online
 

Bij Interieur Van Kerkhove is het feest!
Win dagelijks een interieur waardebon!

Woonwinkel Interieur Van Kerkhove is een begrip in de ruime regio van Deinze. Werkelijk alles voor jouw interieur vind je er. Van verfwaren, behangpapier, verlichting, keuken- en badkameraccessoires, vloerbekleding, tot plafonds en raamdecoratie.
Bij Interieur Van Kerkhove kan je ook terecht voor maatwerk en advies. Al twee generaties lang! De nieuwe ruime winkel van meer dan 1.000m² met mezzanine bestaat 2 jaar. Daarom schenkt Interieur Van Kerkhove dagelijks een waardebon weg van 30.10.20174 tem 4.11.2017. Zeker eens langs gaan dus!
 

Atita Papierwaren zet de zaken voor 2018 netjes op een rij!

Atita Papierwaren is de meest complete winkel van bureelartikelen, hobbymateriaal, decoratie, feest-, doop- en horeca- artikelen. Met zicht op 2018 biedt Atita Papierwaren dan ook een reuze aanbod aan agenda’s, kalenders en planners.

Alle soorten en maten, van puur zakelijke tot grappige agenda’s, bij Atita Papierwaren in Driespoort Shopping Deinze vind je het volledige aanbod en hou je afspraken en taken netjes in orde! Er is ook een veelzijdig aanbod voor bedrijven, horeca en zelfstandigen dat op verzoek kan aangevraagd worden.
 

Bart De Bast van Albert Heijn Deinze loopt marathon van New York voor het goede doel

Driespoort Shopping Deinze steunt Bart De Bast van Albert Heijn Deinze die op 5.11.2017 de marathon van New York loopt ten voordele van de Mediclowns. Een 10-tal mediclowns bezoeken jaarlijks ongeveer 6 à 7.000 zieke kinderen in Vlaamse ziekenhuizen.
Bart sport al gans zijn leven en startte vorig jaar met sporten voor een goed doel. ‘Het is niet alleen leuk om een sportieve prestatie neer te zetten, maar het is ook de dankbaarheid van de organisatie en de supporters die een fijn gevoel geven’, zegt Bart. Alle Driespoort Shopping partners supporteren mee van op afstand!
Projectontwikkelaar Driespoort:  NV De Kortrijkse Toren - Hendrik De Keukeleire -
0475 34 83 68 - 09 386 15 71 - 
info@driespoort.be - www.driespoort.be
Pers en communicatie Driespoort:  Yannic Demeyer -
0497 48 06 57 - 
yannic.demeyer@zalm.biz - www.zalm.biz

Afmelden van de nieuwsbrief    Uw gegevens aanpassen