Copy

PentaLock vinder Danish Tech Challenge og Industriens Fonds Iværksætterpris

Efter fire måneders intensiv acceleration blev vinderen af Danish Tech Challenge 2019 kåret og Industriens Fonds Iværksætterpris på 500.000 kr. overrakt af Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik. Årets vinder blev PentaLock, som har udviklet en intelligent cykelsikring. De fik den højeste score i finalen af juryen på grund af et enkelt, teknisk godt designet produkt med en stærk IP og et enormt markedspotentiale.

Læs mere om dette års vinder her

Kender du næste års vinder af
Danish Tech Challenge?

Danish Tech Challenge er Danmarks største accelerationsprogram for de mest ambitiøse hardware-startups. Hvert efterår har vi 20 ambitiøse virksomheder, som alle arbejder med et fysisk produkt, gennem vores skræddersyede accelerationsprogram, hvor vi udfordrer og uddanner dem i forretningsforståelse, salg, markedsføring, kapitalrejsning, produktudvikling og meget mere.

Kunne det være noget for dig, eller én du kender, så se mere her

Seminar om kliniske studier i Sydkorea, Israel og Brasilien

Healthcare DENMARK inviterer tirsdag den 28. april 2020 til heldagsseminar med fokus på kliniske studier i udlandet. På seminaret kan du blive inspireret og høre nærmere om, hvordan man gennemfører kliniske studier i tre af de ledende life science-nationer: Sydkorea, Israel og Brasilien.

Læs mere her

Dall Energy opfører stort kraftvarmeværk

Dall Energy, der ligger i DTU Science Park, skal opføre, hvad der meget vel bliver verdens første kraftvarmeværk, der næsten udelukkende fyrer med havepark-affald. Det lægger den aftale, som selskabet lige har indgået med AffaldPlus' datterselskab Sorø Fjernvarme, i hvert tilfælde op til. Dall Energy vandt opgaven gennem et EU-udbud, hvor de var bedst på en række parametre.

Læs mere om den succesfulde Gazelle-virksomhed her
Afsender: DTU Science Park Agern Allé 24 Hørsholm 2970 Denmark
Copyright © 2020 DTU Science Park, All rights reserved.
Update profile | Unsubscribe