Copy

av NEA CD junioren nieuwsbrief januari 2015

Bekijk deze e-mail in je browser
In het weekend van 17/18 januari hebben er 22 CD junioren meegedaan aan de CD indoor in Apeldoorn, de NK's voor CD's.
Daarbij is er door Julia Jongejeugd brons ge-wonnen op het hoog-springen en mocht Collin Geugjes, met 3 atletiek-vrienden van 3 vereniging uit de regio, met de 4 x 50m estafette goud mee naar huis nemen. Gefeliciteerd nog allebei. Verder zijn er dat weekend heel veel PR's gehaald!
We hopen dat volgend jaar weer met zo'n mooi aantal junioren NEA vertegen-woordigd op deze prachtige indoor wedstrijd.

Voor de verslagen van deze wedstrijd en een link naar de foto's klik dan:
hier voor het verslag D junioren
hier voor het verslag C junioren
 
Facebook
Twitter
Website

CD junioren nieuwsbrief
 

Hoi allemaal,

Het is eind januari en we gaan al weer richting het einde van het winterseizoen. Nog één crosswedstrijd en een paar indoorwedstrijden te gaan en dan gaat het zomerseizoen alweer van start.
We hebben alle belangrijke en/of interessante informatie weer voor je op een rijtje gezet.

Duintraining
Op zondag 8 februari willen we graag voor de CD junioren een duintraining houden. Trainers zijn geregeld, we zijn nog wel op zoek naar vervoer.
De precieze locatie is nog niet definitief, daarover worden jullie nog geïnformeerd. Het vertrek zal rond 10.00 uur bij NEA vandaan zijn en rond 13.30 uur is de groep weer terug bij NEA.
Het is een behoorlijk zware training en deze training is in eerste instantie in het leven geroepen voor de wedstrijd- en crossatleten.
Wil je mee? Geef je dan op bij de CD commissie met opgave van je mobiele nummer (i.v.m. een duintraining what's app groep). En laat ons ook even weten of je vader of moeder zou willen rijden.

Inlopen op vrijdagavond
In verband met de pupillentraining die tot 19.30 uur duurt, we willen jullie vriendelijk vragen om op vrijdagavond het inlopen niet eerder te starten dan 19.20 uur en niet op de rondbaan in te lopen. De groep junioren is nu te groot en de pupillen zijn dan nog aan het trainen. Inlopen kan op de binnenbaan (op het gras dus) of langs het (buiten)hek. Alvast bedankt.

Voorjaarsvakantie
Het is natuurlijk nog niet zo ver, maar we geven vast door dat er in de voorjaarsvakantie geen algemene trainingen zijn.

Jurycursus
Misschien heb je het al gelezen, maar op 1, 8 en 22 februari wordt er bij NEA een jurycursus gegeven. NEA betaalt deze kosten. Wil je meer informatie of je opgeven, stuur dan een e-mail aan de cursusleider Willem-Jan de Boer. In verband met de voorjaarsvakantie is er een mogelijkheid om op 1 en/of 8 februari langer door te gaan, zodat toch alle onderdelen aan bod komen.

Indoorwedstrijden
De komende tijd kun je weer aan verschillende indoorwedstrijden meedoen. We hebben de laatste indoors voor je op een rijtje gezet:

  • 14 februari - indoor Wieringerwerf
  • 15 februari - 2 x 60m - Phanos, Ookmeer Amsterdam. C's mogen bij de B's meelopen. *
  • 28 februari - indoor - Ilion, Zoetermeer

* inschrijven gaat via www.inschrijven.nl.

Paaswedstrijd op onze eigen baan
Op maandag 6 april, 2e paasdag, vindt er op onze eigen een baan een leuke wedstrijd plaats. Hieraan kunnen alle categorieën deelnemen, dus jullie ook. Het exacte programma volgt nog, maar we hopen dat jullie allemaal mee doen. Zo kunnen jullie vast inkomen voor het aankomende zomerseizoen.
We kunnen in ieder geval alvast verklappen dat er voor iedereen wat (paas)lekkers bij de lunch staat te wachten.
 
Zomercompetitie
De data voor de zomercompetitie zijn:
- 18 april - AAC, Amsterdam (onder voorbehoud)
- 30 mei - NEA, Purmerend
- 20 juni - Phanos, Olympisch Stadion Amsterdam (onder voorbehoud)

Heb je nog niet opgegeven wat je voorkeursonderdelen voor de competitie zijn, laat het ons dan nog even weten via de e-mail.

CD Evening Games
Deze wedstrijden worden in een soort competitieverband gehouden en vinden plaats op 4 vrijdagavonden:
- 10 april - AV Haarlemmermeer
- 15 mei - AV Trias, Heiloo
- 5 juni - AV Lycurgus, Krommenie
- 26 juni - AV NEA, Purmerend

Per wedstrijd zijn er 4 meerkamponderdelen, de beste 12 (van de 16) prestaties tellen mee voor de ranglijst. Per categorie winnen de 6 beste atleten na afloop van de finale wedstrijd: € 25, € 20, € 15, € 10, € 7,50 en € 5.
Een totaal aan prijzengeld van maar liefst € 660 !!

Meer informatie en het programma van de CD Evening Games kun je vinden op de website. Inschrijven gaat via www.atletiek.nu.

Hurdles Special
Op zondag 26 april vindt er een leuk horden evenement plaats in Epe, de Hurdles Special. De voorbereidingen zijn al volop bezig, het precieze programma en uitgebreide informatie volgt nog.
Dus alle horden liefhebbers, zet de datum vast in je agenda......

Trainingsweekend
Er zijn nog een paar bedden vrij in de accommodatie voor het CD trainingsweekend van 20 t/m 22 maart. Heb je je nog niet opgegeven en wil je toch nog graag mee? Doe het dan snel via de CD commissie.

Nieuwe CD trainingscoördinatoren
Willem Jan stopt met z'n functie als trainingscoördinator, hij gaat een aantal andere zaken binnen de vereniging oppakken. We bedanken hem voor al die jaren coördinatorschap.
Gelukkig heeft hij z'n opvolging gevonden, Lisa Haas en Tijmen Meijer gaan deze taak van hem overnemen. We zijn erg blij met deze opvolging, ze kennen de vereniging en de atletieksport goed, dus dat gaat helemaal goedkomen. Veel plezier en succes Lisa en Tijmen.

Dan kunnen we bij deze ook nog melden, dat Lisa afgelopen week is afgestudeerd aan de ALO. Gefeliciteerd Lisa!

NEA social media
Ben je al lid van onze Twitter en Facebook account?
Twitter : @av_NEA ( #neajunioren )
Facebook : AV NEA Volharding
 
E-mail adressen junioren
We willen ook graag de e-mail adressen van de junioren zelf verzamelen, zodat niet alleen de ouders maar ook de atleten de nieuwsbrieven ontvangen. Het e-mail adres kan gestuurd worden naar cd@avnea.nl.
 
CD Commissie
We kunnen altijd enthousiaste ouders gebruiken die willen meedenken en -helpen om het voor de junioren niet altijd alleen op sportief gebied, maar ook op sociaal gebied naar de zin te maken. Heb je zin om je als ouder aan te sluiten bij de CD commissie, laat het ons dan weten via cd@avnea.nl
 
Kantinedienst
Op de maandagavond trainingen vinden we het prettig als de kantine bemand wordt; 1 x in de 2 weken. Voor de oneven week zoeken we dus een vader of moeder die een uurtje achter de bar wil staan. Je kunt opgeven voor een bardienst via cd@avnea.nl.
 
Overige vrijwilligerstaken

  • Juryleden voor baanwedstrijden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de jury coördinator via juco@avnea.nl. (zie ook de jurycursus eerder in de nieuwsbrief)
  • Trainers, pupillen en junioren. In 2015 zal er weer een trainingsopleiding worden gestart bij NEA (data volgen). Deze opleiding wordt door NEA vergoed. Wil je meer informatie, of wil je je opgeven voor de trainerscursus, stuur dan een e-mail naar Willem Jan, de cursusleider.
  • Materiaal-/accomodatiebeheerder. Opgeven kan via tc@avnea.nl.
  • Bestuurslid. Volgens het aftreedschema zal er elk jaar een huidig bestuurslid aftreden en is dus een nieuw bestuurslid nodig. Wil je meer informatie over een bestuurslid ‘functie’, neem dan contact op met secretaris@avnea.nl.

Dat was het weer voor nu. Voor vragen kun je altijd bij ons terecht via e-mail of ‘live’ op de baan.

Sportieve groet,
CD Commissie

Copyright © 2015 AV NEA Volharding, All rights reserved.