Copy
NEWSLETTER SETEMBRE 2020
Programes d'incentius
Espais i serveis

La Costa Brava Girona més autèntica

La nova realitat ens fa replantejar la manera de fer les coses. És una oportunitat per concentrar-nos en el que ens importa de veritat i de buscar l’autenticitat.

Cada racó de la Costa Brava i el Pirineu de Girona té una personalitat pròpia, conformada per la diversitat del seu entorn i el caràcter genuí de la seva gent. L’oferta MICE de Costa Brava Girona està fortament connectada amb aquest mosaic de paisatges i persones.

Llegir més

Les empreses i establiments membres del Costa Brava Girona Convention Bureau han buscat fórmules per complir la norma i oferir alhora confiança i benestar als clients.

 

Te n’expliquem alguns exemples:

Tecnologia

L’Hotel Carlemany i l’Hotel & Spa Mas de Torrent són alguns dels hotels de la demarcació que han implementat una aplicació per gestionar l’estada utilitzant el dispositiu mòbil, des del registre fins a la facturació, o la consulta i la petició de serveis.

Més garanties

L’hotel Evenia Olympic Palace ofereix a tots els seus hostes una assegurança mèdica gratuïta que cobreix diverses contingències en cas de malaltia.

Accessibilitat

Una altra mesura que estan implementant alguns establiments, com La Costa Beach & Golf Resort, és el disseny de sistemes d’accessibilitat sense creuaments a l’interior, que juntament amb l’ús de recursos en línia afavoreix el distanciament social. 

 


Propostes MICE 

 

Tenim moltes propostes per tornar a treballar amb els organitzadors d’esdeveniments, reunions i incentius i ajudar-los a oferir programes competitius i segurs en un entorn natural incomparable.

 

Al Costa Brava Girona Convention Bureau us assessorarem de manera imparcial i gratuïta per ajudar-vos a trobar tot el que necessiteu. 

 

Vols algunes idees?👇

Proposta d’activitats a l’aire lliure de l’Hotel Camiral 

L’entorn privilegiat de l’Hotel Camiral & PGA Catalunya Resort ofereix un marc idoni per les activitats de team building a l’aire lliure.

Te n'ensenyem algunes  

Incentius entre vinyes a La Vinyeta

El Celler la Vinyeta és un projecte familiar, jove i dinàmic que a partir de la seva activitat vitivinícola ha apostat pel turisme sostenible d’incentius.

Mira què fan

Propostes de The Story Teller per la represa  

L’empresa The Story Teller ens proposa l’aplicació de tècniques de ludificació com a fil conductor d’activitats de team building virtual.

Vols saber-ne més?

Tallers de cuina de l’Espai Cuinar Sa

Matthias Hespe, expert en cuina saludable, organitza xerrades informatives i tallers de cuina sobre aliments saludables i tècniques culinàries.

Coneix la proposta

Vol en globus entre volcans

L’equip de Vol de Coloms ha adaptat la seva proposta de sortides en globus al pla de contingència dissenyat per Aviació Civil amb la finalitat d’oferir la màxima seguretat.

Programa de l'activitat (5h)

 

 

Actualitat MICE #inCostaBrava #inPyrenees

 

Tecnologia gironina a les presentacions de les campanyes turístiques postconfinament 

L’empresa gironina La Caraba ha cobert els serveis audiovisuals d’alguns dels actes de presentació de campanyes de promoció turístiques.

Llegir més

 

 

Novetats de l'oferta MICE

 

L’hotel L’Azure ja té data d’inauguració

El nou quatre estrelles superior de Lloret de Mar obrirà les seves portes el pròxim 27 de març de 2021.

Més informació sobre el nou hotel

Hostal de La Gavina, en exclusiva


L’any 2021 l’Hostal de La Gavina es podrà reservar en exclusiva per a esdeveniments i celebracions.

Les instal·lacions de l’Hostal de La Gavina combinen elegants sales de reunions i banquets amb grans espais exteriors amb impressionants vistes al Mediterrani i un entorn natural de més de dos mil metres quadrats, que en aquesta modalitat es podran gaudir amb tota la privacitat i exclusivitat.


Veure la fitxaPromoció de la destinació

Preparats pels nous formats MICE

Les organitzacions i associacions busquen reprendre la seva activitat, incloent-hi la celebració d’actes, esdeveniments, reunions d’equip o presentacions per a clients, en la mesura que participants i organitzadors hi puguin concórrer en les condicions de seguretat necessàries.

El format de jornada híbrida, que combina la participació presencial amb la virtual, és una proposta que està guanyant adeptes ràpidament.

Conclussions de la Jornada Híbida Associativa de Girona

La premsa MICE es reuneix a Girona... de manera virtual

Girona ha estat la ciutat destacada en l’esdeveniment de l’Associació Internacional de Professionals dels Esdeveniments MPI Iberian Chapter, que ha convocat els mitjans de premsa MICE estatal.

Responsables d’EventoPlus, PuntoMice, MeetIn, MICE.es i Smart Travel News han explicat com han viscut la situació provocada per la pandèmia i de quina manera han enfocat el seu paper de portaveus de la indústria MICE.

Nou vídeo corporatiu d’OGL

La marca OGL, que reuneix els tres Convention Bureaux locals de la demarcació de Girona, promocionen la seva oferta MICE amb un nou vídeo corporatiu que ha realitzat l’empresa olotina de produccions audiovisuals Zeba Produccions.

El projecte OGL el conformen les iniciatives de turisme de reunions d’Olot, la ciutat de Girona i Lloret de Mar en una proposta adreçada als segments d’incentiu, associatiu i corporatiu

Et cal inspiració pel teu pròxim esdeveniment?

 

T'ajudem amb idees i propostes

 
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Copyright © 2020 Costa Brava Girona Convention Bureau, All rights reserved.

Heu rebut aquest correu perquè has contactat amb un representant del Costa Brava Girona Convention Bureau durant una acció de promoció. Política de privacitat. 

Correu electrònic:
Costa Brava Girona Convention Bureau
Av. Sant Francesc, 29, 3ª planta
Girona, Girona 17001
Spain

Add us to your address book
  

Donar-me de baixa    Actualitzar les dades