Copy
NEWSLETTER MARÇ 2021
Programes d'incentius
Espais i serveis

Costa Brava Girona: Una destinació preparada per inspirar els esdeveniments que vindran


Tres professionals del sector MICE de Costa Brava Girona comparteixen la seva proposta per respondre a les necessitats dels organitzadors dins del context de crisi actual:

Fil Mediterranean Travel Design (agència receptiva)  – Susana Basols, directora

«Tan bon punt es recuperi la mobilitat, moltes empreses apostaran pel petit format a l’hora d’oferir incentius als seus clients o col·laboradors. Al paper habitual de les agències receptives d’oferir programes atractius que s’adaptin a les necessitats dels clients, s’afegeix el de supervisar i garantir que un cop al destí es compleixen totes les condicions sanitàries.

A la destinació Costa Brava Girona s’hi pot trobar una gran diversitat d’entorns rurals on es pot gaudir de la natura i d’activitats saludables, amb una oferta d’espais privatitzables molt atractiva.»

Rigat Park & Spa Hotel  – Maria Savelyeva, MICE manager

«Per poder preparar trobades presencials amb les màximes garanties, l’organitzador professional haurà de comptar amb grans espais equipats per acollir esdeveniments complets a l’exterior, des de reunions i presentacions fins a esdeveniments i àpats, amb tots els serveis necessaris per al bon desenvolupament de l’esdeveniment.»

La Caraba Produccions (serveis audiovisuals) – Carles Cabañas i Plana, director tècnic

«La necessitat de reduir la capacitat d’aforament dels esdeveniments s’està compensant amb la retransmissió per streaming, per arribar a un públic més ampli. A més a més d’una escenografia, sonorització i il·luminació adequades als formats presencial i virtual, la fórmula híbrida requereix equips i tecnologia que assegurin una retransmissió segura. Per aquesta raó, hem fet les inversions necessàries.»

 


Actualitat MICE 

 

Més estrelles Michelin a la Costa Brava i el Pirineu de Girona

L’oferta gastronòmica de les comarques gironines ha rebut vint-i-una estrelles Michelin, distribuïdes en setze restaurants de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Les distincions d’enguany incorporen una nova categoria, les estrelles verdes, per reconèixer les bones pràctiques en sostenibilitat. La primera distinció en aquesta categoria arriba a la demarcació a través del restaurant Les Cols (Olot).

Virtuals sí, però també participatius

Humanside Experiences, membre del CBGCB (Costa Brava Girona Convention Bureau), va ser l’encarregada de conduir i dinamitzar algunes de les darreres trobades del sector turístic de les comarques gironines. Per tal que els assistents realitzessin les tasques previstes en cada jornada, l’empresa gironina va dissenyar i facilitar activitats participatives i de treball en xarxa.

Coneix dues experiències del sector MICE 

 


Novetats de l'oferta MICE

 

Casa Anamaria, en exclusiva

Entre boscos i camps, al bell mig del Pla de l'Estany, hi trobem l'Hotel Casa Anamaria, una vil·la pal·ladina d'estil anglès envoltada de jardins i fonts en una finca de 60 hectàrees.

Ara es pot reservar en exclusiva per a celebrar esdeveniments, reunions d’empresa, team bulduings, presentacions i altres actes corporatius. Aquesta modalitat permet gaudir, amb total privacitat, de tots els serveis d’un boutique hotel de 27 habitacions, amb restaurant, piscina, pista de tenis, spa i més de 22.000 metres quadrats de jardins.


Veure la fitxa

L’hotel L’Azure ens avança el seu catàleg MICE

L’hotel L’Azure de Lloret de Mar, que ha previst obrir les portes al març, ja té a punt la seva oferta orientada al segment MICE. L’hotel, de 411 habitacions, comptarà amb més de 2.000 m² d’espais de reunions, dels quals podem destacar la sala plenària Circus (de 700 m²), amb accés a la terrassa (de 300 m²), el saló (de 600 m²), divisible en set sales, i l’exclusiu The Eighth al terrat de l’edifici.


Llegir més

Nous serveis per a empreses a Mas Rosset

Mas Rosset, situat en una masia del segle XVIII totalment restaurada i envoltada de natura, ha reforçat la seva oferta amb noves instal·lacions i serveis especialment adreçats al client corporatiu.


Llegir més

 


Promoció de la destinació

 

L’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona estrena plataforma

Fa algunes setmanes estrenàvem una nova plataforma promocional digital dissenyada per arribar als mercats emissors de turisme de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. 

A través d’aquest nou canal s’ha presentat el Pla d’Acció i Objectius del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.


Llegir més

Trobada anual del sector de turisme gironí 

La Jornada Virtual Interclubs ha estat el primer acte organitzat a través de la nova plataforma promocional digital del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. 

En aquesta primera ocasió, cent quaranta empreses i entitats de la demarcació van interactuar activament en una jornada de reflexió i anàlisi sobre el futur del sector.


Llegir més

Girona posa a punt la seva proposta MICE

L’auditori del Palau de Congressos de Girona es va convertir en un plató per celebrar la 2a Jornada Híbrida MICE. 

Més de quaranta empreses gironines del sector del turisme de negocis van poder seguir la retransmissió en directe de les ponències i els debats, seguits de les conclusions i propostes de la primera Jornada Híbrida, que va tenir lloc el mes de juliol.

Llegir més

La proposta MICE de Costa Brava Girona a la premsa

 
Mentre esperem a rebre-us de nou #inCostaBrava #inPyrenees, hem compartit idees i recursos a través dels mitjans per tal d’inspirar les vostres propostes futures.

National Geographic
Ara
EventoPlus
La Vanguardia
Forbes
Emprendedores
El Economista
Find & Fly

 


Recursos per al professional

 

Mesures de prevenció de la COVID 19 en activitats MICEDescarrega't la infografia completa

Et cal inspiració pel teu pròxim esdeveniment?

 

T'ajudem amb idees i propostes

 
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Copyright © 2021 Costa Brava Girona Convention Bureau, All rights reserved.

Heu rebut aquest correu perquè has contactat amb un representant del Costa Brava Girona Convention Bureau durant una acció de promoció. Política de privacitat. 

Correu electrònic:
Costa Brava Girona Convention Bureau
Av. Sant Francesc, 29, 3ª planta
Girona, Girona 17001
Spain

Add us to your address book
  

Donar-me de baixa    Actualitzar les dades