Copy
NEWSLETTER JULIOL 2021
Programes d'incentius
Espais i serveis

"Create your own symphony"


En una simfonia, sota la batuta del director, les melodies estan disposades per crear sensacions, explicar una història i transmetre emocions.

De la mateixa manera, un organitzador d'esdeveniments ha de coordinar molts elements per crear un conjunt harmoniós on es produeixi una comunicació real.

La Costa Brava i el Pirineu de Girona us ofereixen els millors escenaris possibles per a les vostres creacions, amb tots els elements per crear propostes úniques i el suport de les empreses i institucions que conformen l’oferta de turisme de negocis de la destinació.
 

Tornen els esdeveniments internacionals i els viatges de familiarització!


La primera acció promocional internacional al territori després de la pandèmia ens va permetre retrobar-nos amb els professionals europeus que van participar en el Deluxe Travel Market, organitzat conjuntament amb el club Unique Premium del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

T'expliquem l'activitat

 


Propostes MICE 

 

Amb la força del drac

Si veniu a l’estany de Banyoles i veieu grups d’empresa remant intensament en embarcacions xineses (dragon boats), no els destorbeu: estan treballant.

El dragon boat és un tipus de piragüisme reglamentari des de fa prop de cinquanta anys que prové d’antigues tradicions xineses inspirades en la figura del drac.

Es tracta d’una activitat apta per a tothom, fàcil d’aprendre, divertida i molt emocionant.

 


Actualitat MICE 

 

Fira comercial Citrium World

L’Evenia Olympic Palace de Lloret de Mar ha estat la seu de la Fira Citrium World. En aquesta trobada hi han participat més de trenta expositors representants d’empreses d’alimentació, begudes i tecnologia.

Les instal·lacions de l’Evenia Olympic Palace han acollit els estands comercials de les empreses expositores i han ofert als assistents i a les empreses participants totes les mesures de seguretat necessàries.

Instal·lacions sostenibles per a l’activitat MICE

El Celler La Vinyeta, un projecte familiar sostenible que combina l’agricultura, la producció de productes ecològics d’una forma integrada i les activitats enoturístiques i MICE entre vinyes, ha posat en marxa una instal·lació pionera per al control i la depuració de les aigües procedents de l’elaboració de vins.

Formació en competències digitals

 
Els membres del Costa Brava Girona Convention Bureau van poder participar en la formació Growth Hacking per Linkedin organitzada dins del programa de formació «Turisme 360º» del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.
 
 

Taula del sector MICE a Girona


La iniciativa, impulsada pel Girona City Convention Bureau i el Palau de Congressos de Girona, aplega els agents del sector MICE de la ciutat de Girona per coordinar la promoció de la ciutat com a destinació capdavantera del turisme de negocis.
 

 


Novetats de l'oferta MICE

 

Espais de benestar

Nova proposta de benestar al Sant Pere del Bosc Hotel & Spa

 
El Sant Pere del Bosc Hotel & Spa ubicat a Lloret de Mar, en un antic monestir benedictí de més de mil anys d’història reformat per l’arquitecte modernista Puig i Cadafalch, ha renovat les seves instal·lacions de benestar amb una proposta de la firma Ess by Mònica Traviesa.
🧘🏻‍♀️Coneix les propostes

 

Hotel Camiral & PGA Catalunya Resort estrena un centre de benestar


Recentment l’Hotel Camiral & PGA Catalunya Resort ha obert les portes del nou Wellness Centre, un espai natural i tranquil per gaudir d’experiències de benestar físic i emocional a través del moviment, la nutrició, la recuperació i la relaxació.

🧘🏻‍♀️Saber-ne més

Connectats!

Hotel Empordà Golf: ben connectat per la nova realitat

Les infraestructures de l'Hotel Empordà Golf han estat reforçades per assegurar una connectivitat òptima, amb fibra òptica de fins 2,4 Gb totals disponibles per als clients.

Noves instal·lacions MICE a la Farinera Sant Lluís

El complex industrial modernista de la Farinera Sant Lluís ha instal·lat fibra òptica a tota la finca per millorar-ne la connectivitat.
 

 


Promoció de la destinació

 

Workshops made #inCostaBrava #inPyrenees

Continuem promocionant l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona amb experiències híbrides i virtuals:

Tornem als fòrums MICE

Darrerament, hem pogut retrobar sensacions participant en workshops MICE presencials.

 


Recursos per al professional

 

Sis recomanacions per enfocar un esdeveniment en línia

Carles Ruiz, director de Divertimento, ha identificat sis aspectes fonamentals a l’hora d’organitzar un esdeveniment virtual.
 

LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Copyright © 2021 Costa Brava Girona Convention Bureau, All rights reserved.

Heu rebut aquest correu perquè has contactat amb un representant del Costa Brava Girona Convention Bureau durant una acció de promoció. Política de privacitat. 

Correu electrònic:
Costa Brava Girona Convention Bureau
Av. Sant Francesc, 29, 3ª planta
Girona, Girona 17001
Spain

Add us to your address book
  

Donar-me de baixa    Actualitzar les dades