Copy
Nyhedsbrev August 2019 fra Berlin-nyt.dk

Islænder VM | Den klassiske 
Månedens museum | Sæsonens mad | Shoppetip

Islænder VM

Søndag den 4. august kan islænder-entusiaster (og her menes der islænderheste) få sig en stor oplevelse i Berlin. 100 islændere med ryttere passerer Brandenburger Tor i anledning af, at VM for islændere i Berlin begynder. Optoget ved Brandenburger Tor er en del af staffetridningen fra Holland, hvor sidste VM blev holdt og til Stadion Karlshorst i Berlin, hvor dette års VM holdes. Læs mere om VM’et her.

Konzerthaus åbner sæsonen

Den 30. august åbner Konzerthaus den nye koncertsæson. Det er den nye dirigent i Konzerthaus,  Christan Eschenbach, som dirigerer Mahlers 8 symfoni, også kaldet Sinfonie der Tausende. Ikke mindre end 3 kor og 7 solister involverer denne symfoni ud over et symfoniorkester. En ret stor musikoplevelse er der mulighed for her. Læs om koncerten og køb af billetter her.

Månedens museum

Månedens museum er denne gang Deutsches Historisces Museum. I anledning af 100 året for Weimar forfatningen viser de udstillingen Weimar: Vom Wesen und Wert der Demokratie indtil 22. september. På selve dagen for 100 året, den 11. august, er der derfor gratis entré til udstillingen og til rundvisninger i den. Læs mere om det her.

Tigertörtchen

Tigertörtchen. Små tigerkager. Eller små cup cakes er det jo. De flotte og lækre mini cup cakes er blevet vældig populære, og den lille café i Nikolaiviertel er vokset til endnu en café i Chausséstrasse og til en virksomhed med at kreere bryllupskager. Jeg har besøgt caféen i Nikolaiviertel mange gange og nydt hver gang at vælge nogle af de skønne kager og drikke deres dejlige kaffe. Og en kop kaffe er god for mange ting, sagde min mor altid 😊. Så tag endelig et besøg hos Tigertörtchen med. Læs mere her.

SATURN

Månedens udvalgte shoppingsted er SATURN. Og det er vel at mærke hvis man skal shoppe elektronik, husholdningsmaskiner eller musik og film. Der findes næsten ikke det, de ikke har i den butik. Der er en stor SATURN ved Alexanderplatz og to lidt mindre i Europacenter og Mall of Berlin samt mange andre steder i Berlin. Søg på “Saturn Berlin” på Google, og alle forretningerne dukker op. Det er nemt at få gode idéer og behov, når man går i den butik. Det bedste ved det er, at der er et kæmpe udvalg, og der er som regel også lidt at spare i forhold til danske priser. God fornøjelse!
Like Berlin-nyt på Facebook 
Copyright © 2019 berlin-nyt.dk, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp