Copy
Nieuwsbrief juli 2014 Wielrenvakantie.nl
View this email in your browser

Nieuwsbrief juli 2014 Wielrenvakantie.nl

Je maandelijkse portie 'Wielrenvakantie.nl' op je digitale deurmat.

In deze nieuwsbrief:

  • Huur nu een racefiets per dag bij de Sierra Nevada 
  • De Vuelta a España komt naar Wielrenvakantie.nl, fiets ook een etappe
  • Wielrenvereniging van de maand
  • Gave fiets dingen
  • Maandelijkse foto-impressie
Huur een racefiets per dag bij de Sierra Nevada
Ben je een paar dagen in de omgeving van de Sierra Nevada (Granada) en geen tijd voor een wielrenvakantie? Vanaf nu kun je ook één of meerdere dagen genieten op de racefiets in deze prachtige omgeving. Je kunt namelijk een racefiets huren per dag bij Rent-A-Bici.com. Geen wielrentenue bij je? Geen probleem deze kun je ook huren bij Rent-A-Bici.com.  De racefiets wordt bij je hotel afgeleverd en opgehaald. Routekaartjes zijn beschikbaar van verschillende routes in de omgeving. Ook is het mogelijk om met een gids de mooiste routes in de omgeving te fietsen. Kijk voor meer informatie op Rent-A-Bici.com
De Vuelta a España komt naar Wielrenvakantie.nl, fiets ook een etappe.
Iedereen zit zaterdag natuurlijk klaar voor de start van de Tour de France, wordt het Froome of Contador? Of toch misschien Mollema, na zijn hoogtestage in de Sierra Nevada (zie ook de voige nieuwsbrief)? Mooi al dat wielrennen op tv, maar is het niet veel leuker om net als de profs zelf een etappe te fietsen?

Op donderdag 28 augustus is de zesde etappe van de Vuelta a España, van Benalmádena naar La Zubia. Een etappe van 157 kilometer met 3 pittige beklimmingen.  Een prachtige etappe die vanaf de kust, via een natuurpark naar Granada gaat om te finishen in La Zubia (op 10 kilometer van het hotel van Wielrenvakantie.nl). Dit is je kans, want op 26 augustus gaat Wielrenvakantie.nl deze etappe fietsen. Wil je meedoen? Boek dan nu een wielrenvakantie (beperkt aantal plekken beschikbaar).  
Wielrenvereniging van de maand: "GRUPPETTO DI MEINWEG"
"De Gruppetto di Meinweg is ontstaan door een groepje fanatieke wielrenners, die opzoek waren naar een snelle en fanatieke training met als motto geen gezeik over de snelheid. Na wat brainstormen over hoe en wat is de knoop doorgehakt en is de "Gruppetto" opgericht, een vast rondje van 64 km met als scherprechter de 3 "heuvels" van nationaalpark de Meinweg. Dit alles gaat met een snelheid tussen de 35 en 40 km/h. 

Na afloop komen we samen op het terras en worden de ervaringen gedeeld. Ondanks dat deze ploeg pas 6 maanden bestaat, hebben we nu al 40 leden en opvallende clubkleding. De "Gruppetto" is een ploeg waar je trots op mag zijn."

@met dank aan Michel van Eeuwijk voor het nomineren van Gruppetto di Meinweg

www.dimeinweg.nl
******
Zet je wielermaten in het zonnetje en nomineer jouw wielerclub voor de volgende wielrenvereniging van de week (op facebook) en kom in aanmerking voor de
wielrenvereniging van de maand in de nieuwsbrief. Stuur een mail naar albert@wielrenvakantie.nl
Gave fiets dingen
  • Naast mooie retroshirts, is het nu ook mogelijk om op retro racefietsen te wielrennen. Een mooie tocht maken op een retro fiets? Kijk dan eens bij www.retrowielrennen.nl;
  • Ga je lekker in de bergen wielrennen en twijfel je over een triple, dubbel of compact? In deze blog tref je handige info hierover aan (met dank aan de schrijver Rogier).
  • De vakantie staat voor de deur, daarom hier een aantal handige tips als je je racefiets meeneemt in het vliegtuig.
Foto's van de afgelopen maand - impressie
En wanneer ga jij op Wielrenvakantie.nl?
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2014
Wielrenvakantie.nl, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website