Copy
View this email in your browser

Coderdojo Gent goes Buffalo !

Dankzij de Amon "This is IT" aktie hebben we de mogelijkheid om op 17/10 onze Coderdojo in Gent te verplaatsen naar de Ghelamco arena. Daardoor kunnen we 100 kinderen laten deelnemen ! Inhoudelijk hebben we de klassiekers : Scratch, Java en Arduino, maar uiteraard in een heel uniek karakter.
We voorzien ook een rondleiding voor de ouders. Schrijf jullie in via deze site. Deelname is uiteraard gratis, parking is wel betalend, gelieve dus zo veel mogelijk met het openbaar vervoer of de fiets te komen.
Uiteraard zijn extra coaches altijd welkom. Schrijf je in als coach via dezelfde link .

Coderdojo voor Volwassenen

Op 8 Oktober hebben we onze lang verwachte CoderDojo voor volwassenen.
We hebben een tweeledig doel met deze avond. We gaan ouder leren hoe ze hun kinderen kunnen ondersteunen als ze thuis verder willen oefenen. Daarnaast hopen we ook extra coaches te vinden.
De hoofdreden waarom we niet meer kinderen kunnen accepteren op onze gewone CoderDojo's, is omdat we daarvoor meer coaches voor nodig hebben. Hoewel we kinderen aanvaarden van zodra ze kunnen lezen, blijven veel volwassenen denken dat ze zelf niet geschikt zijn om te coachen. Na deze avond zal je perfect je kinderen thuis of op een Coderdojo kunnen helpen.
Oh.... en kinderen van coaches krijgen voorrang op een coderdojo: dat is een win-win-win...
 
Schrijf je hier in voor de CoderDojo voor volwassenen.
Locatie : Outpost Gent, Ottergemsesteenweg 13, Gent 

Met dank aan:

Een CoderDojo zou niet mogelijk zijn zonder de vele coaches die zich iedere keer inzetten om de passie van programmeren en techniek over te dragen naar de kinderen.  
Daarnaast willen we van deze gelegenheid gebruik maken om onze logistieke sponsors te bedanken : Digipolis uiteraard voor de locatie, iMinds voor het laven van de dorstige kinderen en de ouders voor het meebrengen van lekkers iedere dojo.

Voor de "Buffalo Coderdojo" willen we uitdrukkelijk Amon bedanken om ons dit jaar te kiezen als goed doel voor hun jaarlijkse This is IT aktie !

Copyright © 2015 Coderdojo Gent, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp