Copy
Nieuwsbrief Coderdojo Gent - SportDojo 25 juni 2016
View this email in your browser

 

Op zaterdag 25 juni slaan Coderdojo Belgium en Basketbalclub Jeugd Gentson de handen in elkaar voor een heuse “Sportdojo”. Met een gemengd publiek van Coderdojo-kids en basketters gaan we een voormiddag aan de slag om elkaars activiteit te ontdekken. De basketters krijgen programmeer-initiatie en de Coderdojo-kids proeven ook van basket en andere balsporten. Een niet-te-missen event !
 
Wanneer : Zaterdag 25 juni. Start om 10u – voorzien einde 12u30 en aansluitend een lekkere hap voor de deelnemende kinderen
 
Waar : Kantine Jeugd Gentson in de sportzaal van de Leopoldskazerne – ingang via Kunstlaan 32 9000 Gent (rechtover restaurant Il Faro)

Inschrijven kan via deze link !
 
Voor de ouders is de gezellige bar van de Jeugd Gentson kantine open !

Opgelet :
Als je beschikt over een laptop, breng die dan zeker mee. Indien niet, geen probleem. We zorgen dat je er een ter beschikking hebt. De extra laptops worden ons ter beschikking gesteld door de Uitleendienst van Stad Gent
 
Op zaterdag is er betalend parkeren in en om de Leopoldskazerne. Je komt best met de fiets (stalling op het terrein van de Leopoldskazerne) of tram/bus (haltes De Karper of Heuvelpoort/Sint Amandsplein)

 Kinderen tussen 7 en 17 jaar mogen deelnemen. Deze speciale Sportdojo werken we enkel met Scratch !! Er komt wel een demo hoek met Arduino en Mindstorms.

 Kinderen jonger dan 12 worden best begeleid door een ouder. De ouders hoeven niet de hele tijd aanwezig te zijn maar moeten wel in de buurt blijven zodat we ze kunnen contacteren.

We vragen bij de inschrijving wel aan alle deelnemers om een e-mailadres en telefoonnummer van de ouders of voogd op te geven. Indien nodig neemt CoderDojo Belgium rechtstreeks contact op met de ouders of voogd.

Er kunnen foto's genomen worden tijdens een CoderDojo als u niet wil dat deze online komen, gelieve ons te verwittigen.  

 In samenwerking met : 

 
 
Wil je gegarandeerd een plaatsje, word coach!

Kan jij goed overweg met computers en wil je af en toe een zaterdag voormiddag vrij maken? Of ken jij iemand die hiervoor in aanmerking komt? Kom het coachen gerust eens uitproberen op een volgende Dojo! Een leuk extraatje is dat je eigen kinderen sowieso mogen meedoen met de Dojo’s waar jij coacht.

Uiteraard zijn we altijd bereikbaar via mail op gent@coderdojobelgium.be 
Copyright © 2016 Coderdojo Gent, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp