Copy

ADHD - Vestsjælland

November 2019

 

 

ADHD foreningens lokalafdeling Vestsjælland inviterer til foredrag med Jan Have Odgaard.

I dette foredrag får du en viden i forholdet til konflikthåndtering ved ADHD, som du ikke kan læse dig til nogen andre steder, da den bygger på en indre forståelse af ADHD. Der gives via denne indre forståelse et indblik i hvordan konflikt opleves og optrappes, såvel som nedtrappes ved ADHD, såvel som i omgivelserne. Herunder gives også bud på hvordan man bedre kan håndtere konflikt, og iværksætte konfliktnedtrapning, med og omkring ADHD.
Endvidere vil der også blive givet en overordnet forståelse for hvad konfliktbegrebet egentlig rummer og består af, herunder i forskellige metoder og perspektiver på håndtering af konflikt, med henblik på at alle bærer det rigtige og sunde ansvar. Teori inddrages hvor det er meningsgivende og omsættes altid til konkret og praktisk forståelse, eller håndteringsmuligheder.
Det vil med eksempler blive gjort muligt at identificere sig med såvel personen med ADHD, som den uden, således alle deltagere kan opnå erkendelse af nogle udfordringer, nye muligheder, såvel som få indblik i hvad i egen adfærd, der kan virke bedre.

Det vil blive et livligt foredrag, hvor det vil være svært at falde i søvn, endvidere gives muligheden for at grine både af os selv, og hinanden – og hvis du tør, vil der være garanti for nye erkendelser, der give nye muligheder for dig i dit virke, både personligt og fagligt.

Lokalafdelingen vil sørge for lidt at spise og drikke under foredraget.

TILMELDING PÅ NEMTILMELD

https://adhd-vestsj.nemtilmeld.dk/


                        ADHD cafe Vestsjælland

 

Vidste du at vi dækker alle Vestsjælland´s 6 kommuner?
Holbæk, Kalundborg, Odsherred, Ringsted, Sorø & Slagelse.

Vi har i Vestsjælland valgt at samle kræfterne på et sted, Hovedgaden 38, 4420 Regstrup. det giver os mulighed for at have åbent hver tirsdag fra kl 16 til kl 20, det betyder at nogle af vores brugere har lang vej, men da vi tilbyder aftensmad til et mindre beløb slipper man for at skulle tænke på det når man kommer hjem.
Der er altid en af os frivillige der har tid til at tage godt imod nye gæster og vise rundt i hytten, eller hvis der er nogen der har brug for en snak over en kop kaffe.
Der er altid mulighed for at spille spil, tegne eller lave perleplader og masser plads til at være ude.
Vi har tit lidt forskellige kreative ting man kan være med til.

Hvem er vi og hvad kan du bruge cafeen til!!!

Vi er frivillige fra ADHD foreningen, der hver tirsdag mellem 16 og 20 byder velkommen til alle, der på nogen måde har ADHD inde på livet. Det kan være et familie medlem eller dig selv, måske er det naboens barn, der har det og du så bare gerne vil vide hvad det er.

Der er mulighed for at møde andre og dele erfaring.

Vi er altid en ansvarlig og en frivillig i cafeen. Har du spørgsmål svarer vi gerne, hvis vi ikke lige ved svaret, undersøger vi det gerne.

Her i cafeen er der plads til både børn og voksne. Vi er næsten altid klar med et eller andet hyggeligt vi kan lave. Vi har både lavet jule hjerter og lysestager og meget andet, det er ikke noget der koster noget.

Vi lave aftensmad så det behøver du ikke tænke på. Det koster 20 kr. for voksne og 10 kr. for børn dog max 50 kr pr familie at spise med, derfor kræver det tilmelding. Kaffe og te er der altid gratis.

Skal man være medlem af ADHD foreningen, for at komme i cafeen?
Nej det skal du ikke, alle er velkommen. Men det ville være dejligt, hvis man er medlem, da vi altid har brug for flere.

De næste datoer er:

Tirsdag d. 29/10  Vi tænder bål og laver te og kakao i bålhytten og snitter skovvæsner.

Tirsdag d. 5/11     HUSK VI HAR ROLLESPIL.

Tirsdag d.  12/11  Vi tænder bål og snitter i bålhytten.

Tirsdag d. 19/11   Vi starter julehygge.

Tirsdag d. 26/11  Vi julehygger videre, tænder bål og snitter nisser.

Tirsdag d. 3/12    HUSK VI HAR ROLLESPIL.


Vores adresse er:
Hovedgaden 38
4420 Regstrup
(Spejderhytten)

Copyright © 2019 ADHD-foreningen.

ADHD-foreningen
Pakhusgården 50
Odense 5000
Denmark

Add us to your address book


Frameld disse mails