Copy

Marike nieuws februari 2016

View this email in your browser

Marike in alle 245 hotelkamers van het prestigeuze Kameha Zurich

Het ultra luxe 5 sterren hotel Kameha Grand Zurich, ontworpen door Marcel Wanders, heeft in alle 245 kamers en suites de mooie producten uit de collectie van Marike® toegepast.

Het hotel biedt elke gast een unieke ervaring met sfeervolle suites en hoogstaande culinaire verassingen. In alle kamers zijn de opbouwwastafels van Marike® en het Marike® Flint S bad toegepast.

Op speciaal verzoek heeft designer Boudewijn Roest voor het Kameha Zurich de Ovall collectie ontwikkeld. Deze wastafel is de grotere broer van de welbekende Boll opbouwwastafel van Marike®.

www.marike.com

Marike Flint bad met twee Boll wastafels
Marike Flint bad S
Marike Ovall wastafel

Vrijstaand  Marike bad Flint S

Voor het Grand Kameha Zurich zocht men een vrijstaand ligbad welke minimale ruimte in beslag zou nemen. Boudewijn Roest heeft hiervoor het vrijstaande bad Flint ontworpen. Met zijn lengte van 150 cm een ideaal bad voor in de kleinere badkamers. Door een slanke bad-rand en hoge overloop heeft Boudewijn een bad ontworpen met maximale ligruimte, zelfs voor personen van 1.90 meter.

Marike Flint bad

Interesse in het merk Marike, onze collecties of maatwerk mogelijkheden, neem gerust contact op met Milene du Burck op telefoonnummer: +31(0)70 - 385 95 80 of per email mailto:info@marike.com.

Ons team staat graag voor je klaar om je te helpen!

www.marike.com

Facebook
Pinterest
Email
Website
Copyright © 2016, Mariposa International BV, All rights reserved

Mariposa, Regulusweg 5, 2516 AC Den Haag
Telefoon: + 31 (0)70 385 95 80
Email: info@marike.com 

unsubscribe from this list