Copy

VEB Nieuwsflash

Bekijk in uw browser

 

VEB tekent met grote bevoorrader

Vrijdag 6 juni ondertekende het VEB en een grote bevoorrader het contract voor de levering van gas en elektriciteit. Nu is het VEB dus volledig klaar om in uw energie te voorzien.
 
Een gemakkelijke rit was het niet. We zijn dan ook kieskeurig. We willen de beste condities om u voordelig en efficiënt te bevoorraden. Want de energiekost van alle overheidsinstanties moet omlaag.

Slaap dus op beide oren: deze partner voldeed van de vier kandidaten het best aan onze criteria, en dus ook aan die van u.

AWV geeft fakkel door

Na het Agentschap voor Facilitair Management (AFM) heeft nu ook het Agentschap voor Wegen en Verkeer (AWV) zijn raamcontract voor elektriciteit opgezegd. Het VEB heet dan ook alle entiteiten aangesloten bij dit raamcontract welkom. Om de continuïteit van levering te verzekeren, moet een nieuw energiecontract ondertekend worden. Klik hier voor download van dit contract.

VEB lanceert marktconsultatie

Om gebouwen van de Vlaamse Overheid energie-efficiënter te maken, zal het VEB OEPC-contracten inzetten. Door een marktconsultatie wil het VEB meer inzicht krijgen in de randvoorwaarden om dergelijke contracten succesvol in de markt te plaatsen. Wij nodigen u ook uit om uw noden met ons te delen. Klik hier voor meer informatie.

Meer weten?

Schrijf u vandaag nog in op een van onze gratis seminaries:
Gent      14 aug
Brussel  11 sept
Klik hier om in te schrijven
Nog vragen? Mail onze klantenverantwoordelijke An Brouns.

Informeer uw directie

Om uw goedkeurings- en beslissingsproces te vergemakkelijken stelden wij voor u een voorbeeldbrief samen. Zo kan u gemakkelijk uw gemandateerde of andere relevante stakeholders informeren.

Bekijk nu al het contract

Wij treden op als aankoopcentrale waardoor u geen aanbesteding meer hoeft te doen. U tekent enkel een overeenkomst met ons. Benieuwd naar de bepalingen in dat contract? Bekijk het hier:
Contract aardgas
Contract elektriciteit
Copyright © 2014 VEB, alle rechten voorbehouden.

VEB
Tour & Taxis - Koninklijk Pakhuis 301
Havenlaan 86C
1000 Brussel
Belgium

Add us to your address book


Klik hier om uit te schrijven
 
Email Marketing Powered by Mailchimp