Copy
- for priserne er superskarpe! Skynd dig!
Mangler billederne?
Se mailen i din browser
De her bliver revet væk - lige nu!
 

Vil du være sikker på at være en af de heldige, der løber af med nye kvalitetsdæk fra Dunlop til en superskarp pris? Så er det nu, du skal slå til. Lige nu har vi nemlig fede Dunlop-dæk til superskarpe priser i vores DÆK OUTLET!

Køber du dækkene nu, så får du:
  1. Kvalitetsdæk fra Dunlop
  2. Superskarp pris - så længe lager haves
  3. Øget sikkerhed i trafikken for dig og dine kære, da nye dæks vejgreb som bekendt er væsentligt bedre end slidte dæks vejgreb.
HUSK: Du køber ikke bare kvalitetsdæk til superskarpe priser - du køber også øget sikkerhed i trafikken for dig og dine kære. Sikkerhed KAN faktisk købes for penge. 

Men skynd dig! For der er kun et begrænset antal varer - og det ville da være ærgerligt at gå glip af kvalitet til en skarp pris, hvis du alligevel er på vej ud at shoppe dæk.
 
> Ja tak, direkte til sikre Dunlop-dæk til skarpe priser i jeres DÆK OUTLET
NB! Har du først brug for dæk til næste sæson, så overvej at købe dem nu - vi har svært ved at forestille os, at de er ligeså billige til foråret! > Ok, lad mig se på dækkene i jeres outlet nu!
Sådan starter 90% af vores andre kunder - hvad med dig? 

For at gøre det nemt og ligetil for dig at købe dæk på dæk.dk har vi lavet en lille video til dig. Den ridser de vigtigste fif op, så du nemt og hurtigt kan bestille de dæk, der passer til din bil. Derfor: Er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang, så gør som størstedelen af vores øvrige kunder: Start med at se videoen "Sådan finder du de rigtige dæk til din bil på dæk.dk."
 
> Ja tak - lad mig se videoen "Sådan finder du de rigtige dæk til din bil"

GUIDE: 3 trin til sikre dæk

Det er afgørende for din sikkerhed i trafikken, at dine dæk er i topform. Men er de så det? Vi har lavet en nem 3-trins-guide til dig, så du hurtigt kan tjekke, om dine dæk er sikre.

Sådan gør du:

1) Tjek, om du har over 1,6 mm tilbage af dækmønsteret på dine dæk. Hvis ikke, er de hverken lovlige eller sikre. Så ud over, at du bringer eget og andres liv i fare på grund af forringet vejgreb og bremseevne, så risikerer du også at få en bøde, hvis du bliver stoppet af politiet. > Læs mere om mønsterdybde, lovkrav - samt vores anbefalinger til mønsterdybde

2) Ved du, om du kører på sommerdæk om sommeren og vinterdæk om vinteren? Hvis ikke, kan det være farligt. Sommer- og vinterdæk er nemlig designet til at levere de bedst mulige vilkår for vejgreb i henholdsvis sommer- og vinterperioden. > Læs mere om sommerdæk og vinterdæk

3) Kontrollér, at lufttrykket i dine dæk er korrekt. Har du for eksempel for lidt luft i dine dæk, stiger dækkets temperatur som følge af den øgede kontakt med vejen og kan medføre dels skader på dækket, dels i yderste konsekvens, at dækket eksploderer. > Læs mere om konsekvenserne ved forkert dæktryk

Det betyder altså, at har du mindre end 1,6 mm dækmønster tilbage på dine sommerdæk, kører du ikke med sommer- (eller helårs-)dæk om sommeren, og har dine dæk ikke det rette tryk, så kan dine dæk være livsfarlige at køre på - lige nu!


Er du i tvivl om hvorvidt dine dæk er sikre, eller er du klar til at se på nye dæk - så hop ombord på dæk.dk. Her er altid et kæmpe udvalg af dæk og fælge til alle personbiler (- og her finder du nemt kontaktinfo på vores afdelinger).
 
> Ja tak - jeg vil køre sikkert! Lad mig se på nye dæk til min bil
Skadestuen tur/retur

Er du vild med talent, gå-på-mod og piger med ben i næsen? Så læs med her, og hør om 17-årige gokartkører Kamilla Willums vilde weekend i august, hvor hun kørte DSK4/ DIF DM i Vojens - men også var en tur omkring skadestuen... 

Weekenden den 12.-14. august startede flot for Kamilla, som dæk.dk og A/S Ovethi er sponsor for. Hun sikrede sig nemlig en placering til at starte 4'er i finalen. Men så var der til gengæld også 'ugler i mosen'...

Om finalen fortæller Kamilla:

"Starten gik i finalen, og jeg fik en god start indtil den forankørende kart snurrede rundt. Jeg undgik ham, men det gjorde ham bagved ikke, så han fløj over mig. Og det resulterede i, at mit løb var slut - og i, at jeg endte en tur på skadstuen med to trykkede knoer, en forstuvet tommelfinger og noget revet over indeni min tommelfinger. Teamet fik rettet min gokart op efter crash'et, så den var klar til søndag, hvis jeg nu også var klar. Og jeg gav ikke op - jeg VILLE køre løbet om søndagen."

Som sagt, så gjort - men regn, motorsvigt m.v. drillede om søndagen, hvor Kamilla derfor endte på en 13.-plads. Ingen fantastisk placering. Men det, vi beundrer Kamilla for, er, at selvom heldet ikke altid er med hende, så gør hun sig en masse gode erfaringer og beviser altid, at hun er en fighter både på og uden for banen! Godt gået, Kamilla! :-)

 
> Ja tak - lad mig besøge Kamillas facebook-side og se mange flere billeder og 'action-packed' resultater
"Hvad gør jeg, hvis mine dæk er blevet (ekstra) slidt i sommerferien?"

Har du været på ferie i din bil og kørt rigtig mange kilometer på dine dæk? Så kan det være en god idé at tjekke, om de stadig er sikre. 

> Er du i tvivl om, hvordan? Så kontakt os, læs artiklen ovenfor - eller kig ind til os i en af vores mange afdelinger
> Følg dæk.dk på facebook
Vil du glæde nogen med dette nyhedsbrev?
Del nyhedsbrevet med dine venner
Send dette nyhedsbrev til en, du kender
Rigtig god september!

Med venlig hilsen
dæk.dk
Facebook
Website
YouTube
Email
Copyright © 2016 A/S Ovethi, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp