Copy
Welcome to our newsletter
View this email in your browser
Hivern 2015

Hivern 2015

Del 21 de febrer al 15 de març 2015

La sessió d’hivern es va inaugurar el dissabte dia 21 de Febrer amb èxit de públic. ‘Més vides que un arbre…’ és el tema amb el qual Ca l’Antiga ha volgut festejar l’hivern i il·lustrar el recorregut dels arbres i de la fusta a través del temps i les transformacions que en fem d’ells.

Dues exposicions han il·lustrat les transformacions de la fusta: una sobre joguines de fusta i altre els assemblatges i escultures de Jordi Estivill. La gran mostra d’assemblarges de Jordi Estivill plena de colors i de textures ha estat molt bé completada per una mostra de joguines de fusta provinents de la col·lecció de ‘Cal Tit’ de Vilassar de Mar.

El concert de Falsterbo Marí va estar molt apreciat i el públic va corejar algunes de les cançons.

També va haver-hi espai per la mainada i al porxo s’han exhibit les peces que van el·laborar els alumnes de 5è i 6è de l’Escola Projecte de Barcelona.

► veure galeria
Obert dissabtes i diumenges del 21 de febrer al 15 de març 2015
Dissabtes de 17:00 a 19:30
Diumenges de 11:00 a 13:30
"Més vides que un arbre...", Jordi Estivill

Més vides que un arbre…

L’exposició de Jordi Estivill s’inaugurà el 21 de febrer amb molt d’éxit. Assemblatges i escultures han omplert el celler de Ca l’antiga. La plàstica dels assemblatges i de les escultures de Jordi Estivill ens guanya i ens endinsa en laberints de recorreguts infinits. Són quadres, són escultures, són calaixos plens que inviten a mirar, a descobrir i a recordar.

A la base de l’exposició, la fusta. Seca, fossilitzada, 'natural’, pintada, encerada, polida, gravada, esculpida, tornejada, la fusta, fidel al seu origen noble, pren totes les formes: joguines, eines, portes, mobles, culleres, plats, barques, objectes útils o sagrats.

En Jordi Estivill de tot aquest món de materia en fa mosaics de fustes viatgeres o naufragades, retornades pel mar. També en fa assemblatges de peces de fusta recuperada, fusta bruta, pintada, o reciclada, o antigues joguines combinades en collages de textures, dimensions i colors ens transporten a universos d’infància, d’aprenentatge, d’oficis, de records i de somnis.

► veure galeria
Col·lecció Privada “Cal tit”- Vilassar de Mar

Col·lecció Privada “Cal tit”

En aquest recorregut que fem a Ca l’Antiga aquest hivern a través de les transformacions dels arbres, no podíem aturar-nos en un lloc millor que els dels somnis: les joguines.

Cal Tit, la col·lecció privada de joguines creada per un grup d’amics aficionats a les joguines i els contes, liderats per l'Elisabet Jubany i l’Adrià López Sala, ens ha permès entrar en el seu món i ‘robar-los’ per unes setmanes unes quantes de les moltíssimes joguines de fusta que s’aixopluguen de les intempèries i del pas del temps a Vilassar de Mar.

Només és una mostra dels tresors que han recollit al llarg dels anys, restaurant-los i catalogant-los per fer memòria i per gaudir-ne i fer gaudir als que tenen l’oportunitat de visitar Cal Tit quan fan les portes obertes.

La selecció que es mostra a Ca l’Antiga ha estat molt admirada i ha fet les delícies de la gent gran, dels pares i dels nens que potser no havien mai vist joguines tan antigues.

► veure galeria
Facebook
Website

La nostra newsletter està també disponible en castellà, en francès i en anglès: si us plau, contacta'ns si desitja canviar d'idioma.

Copyright © 2015 Ca l'Antiga, All rights reserved.


You can cancel your subscription or update your preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp