Copy
Estrena documental Els Tres Turons, històries de vida.
Mira aquest correu al teu navegador
En motiu del 30è aniversari de la Fundació us volem convidar a l'estrena del documental Els Tres Turons, històries de vida.
Ens agradaria poder comptar amb la vostra presència en aquest acte de reconeixement de la trajectòria de la Fundació en el camp de la salut mental comunitària. 


L'acte serà el dia 24 de novembre a les 18h als Cinemes Girona.

IMPORTANT!

Per assistir a l’estrena, per tema d’aforament, heu d’inscriure-us a través d’aquest formulari online: https://goo.gl/forms/obis9FlanouYBe942 o bé trucant al 93 429 32 10.

Sinopsi del documental


A través dels testimonis i històries de vida dels protagonistes del documental es realitza un recorregut pels canvis i transformacions del model d’atenció a les persones amb trastorns de salut mental.

La Fundació Els Tres Turons, una entitat sorgida i impulsada fa 30 anys al barri del Carmel per un grup de veïns, veïnes i professionals, ha estat una de les protagonistes en aquest procés de promoció de la salut mental comunitària. De la institucionalització a un model centrat en l’atenció en la comunitat.

Del tracte deshumanitzador del manicomi al respecte i la reivindicació dels drets de ciutadania. De la segregació a la promoció de l’autonomia personal.

 

Adreça:
Cinemes Girona
Carrer Girona 175, 08037 
 

Esperem la vostra assistència!

Més informació al nostre lloc web:
www.els3turons.org
Twitter
Facebook
YouTube
Lloc web
 Fundació Els Tres Turons

No volies rebre aquest correu?
esborra't d'aquest llistat

Email Marketing Powered by Mailchimp