De laatste ontwikkelingen van ZorgRie!
Lees dit bericht in uw webbrowser

Een nieuw jasje voor de ZorgRie nieuwsbrief!

Vanaf heden is de nieuwsbrief van ZorgRie in een nieuw jasje gestoken. Onderwerpen die besproken worden zijn aanpassingen en vernieuwingen van ZorgRie en nieuwsberichten op het gebied van Arbo en Veiligheid. De ZorgRie nieuwsbrief verschijnt 4 keer per jaar.

KMO Solutions


Dit is onze eerste nieuwsbrief die we versturen als KMO Solutions. De toevoeging op 'KMO' is een logische stap als gevolg van de de ontwikkelingen die zich de afgelopen tijd hebben voorgedaan. Aanvullende diensten zoals toetsing van de RI&E, projectbegeleiding en de regiefunctie maken nu een belangrijk deel uit van onze dienstverlening.

Website
De startpagina van ZorgRie.nl is ook vernieuwd en heeft een nieuwe look-and-feel, geheel in stijl van de website van KMO Solutions.

Symposium: Arbo- en brandveiligheidrisico's in de zorg

Dit symposium is gericht op het terugbrengen van arbo- en brandveiligheidsrisico’s in de zorg. Hierbij wordt ingegaan op de aanpak die vanuit branches wordt aangeboden en daarnaast worden instrumenten en maatregelen gepresenteerd waarmee u zelf aan de slag kunt. Zo komt (of blijft) u ‘in control’ en wordt u geholpen om de focus te verleggen van regels naar de risico’s in uw instelling. Het bezoeken van het symposium is geheel kosteloos en wordt door vijf verschillende locaties door het land gegeven! Bent u benieuwd welke sprekers er komen? Hoe het programma eruit ziet, of wilt u zich opgeven voor deelname?
Lees verder

Cursus agenda ZorgRie

Op onze website vindt u het actuele cursusaanbod van ZorgRie. De eerstvolgende Workshop voor kleine Zorginstellingen (max. 25 medewerkers) waar één organisatie aan kan deelnemen vindt plaats op 29 september. Op 14 oktober zijn er nog plaatsen beschikbaar voor Cursus coördinator ZorgRie.
Informatie over de cursussen of wilt u deelnemen? Ga dan naar ons volledige overzicht.
Lees verder

Arbo en Zorgnieuws

Gewijzigde omstandigheden? RI&E actualiseren!

Lees het hele artikelOm medewerkers in uw organisatie optimaal te beschermen tegen de risico’s van het werk, moet de RI&E altijd actueel zijn. Als de omstandigheden veranderen, moet u de RI&E dus opnieuw onder de loep nemen en de RI&E actualiseren. Volgens Inspectie SZW gebeurt dat nog lang niet altijd...
Lees verder

Aandacht voor arbeidsbelasting in de zorg blijft nodig

Lees het hele artikelIn de zorg blijft aandacht voor arbeidsbelasting noodzakelijk. In de sector zorg en welzijn is 50% van het arbeidsgerelateerde verzuim te wijten aan psychosociale arbeidsbelasting (psa).  Onder psa wordt verstaan werkdruk, onregelmatige werktijden, agressie, pesten en (seksuele) intimidatie die leiden tot stress in het werk. Het is de plicht van de werkgever de werknemer hiervoor te beschermen. Het ministerie van SZW en de Inspectie SZW gaan de komende vier jaar extra aandacht besteden aan de aanpak van psa. ...
Lees verder
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2014 KMO Solutions, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u klant bent van KMO Solutions of u heeft zich aangemeld via www.kmosolutions.nl

Bijwerken Nieuwsbrief voorkeuren    Uitschrijven Nieuwsbrief   

Email Marketing Powered by Mailchimp