Copy
Nieuwsbrief Pricon bv Maart 2015
View this email in your browser

Als relatie van Pricon houden wij u graag op de hoogte

Maart 2015

Deze maand leest u in de Pricon nieuwsbrief hoe wij onze klanten hydrateren en dat wij een promotiefilm maken. Dat uitrijden uit een parkeergarage niet makkelijk is en willen wij u het boek: "Hoezo, Klantenservice?" kado doen.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn

Doorschakelen tijdens de feestdagen

Vergeet u ons niet te vermelden of uw bedrijf doorschakelt tijdens Goede Vrijdag en Pasen? Laat het ons snel weten via de volgende link:

callin@pricon.nl

Hoezo, Klantenservice?

Er wordt regelmatig erg gemakkelijk gedaan over het begrip klantenservice. Iedereen denkt wel te weten hoe het moet maar in de praktijk kom je nogal eens situaties tegen waaruit blijkt dat het allemaal niet zo vanzelfsprekend is. Toch is klantenservice van cruciaal belang voor de reputatie en de resultaten en daarmee voor de toekomst van een organisatie.
Onze directeur Henk Dekker is als adviseur en interimmanager al jaren betrokken bij allerlei vormen van klantenservice en is voor zichzelf tot de ontdekking gekomen dat het belang daarvan nog vaak te weinig wordt onderkend. In zijn boek Hoezo, Klantenservice? kunt u lezen wat zijn visie is op een goede klantenservice. Als relatie van Pricon willen wij u dit boek ter waarde van 19,95 euro graag kado doen. Interesse? Stuur ons uw gegevens toe. sales@pricon.nl

Pricon The Movie...

Vorige week is Pricon druk in de weer geweest om een promotiefilm te maken. Met behulp van onze medewerkers is er veel beeldmateriaal opgenomen. In deze nieuwsbrief willen we alle medewerkers bedanken voor hun medewerking. Het was een leuke en voor sommigen een spannende dag. U ziet het eindresultaat zo snel mogelijk in onze nieuwsbrief! Hieronder ziet u alvast een aantal foto's van de making-off. Kor de Boer van Bizzvertising: Bedankt voor je hulp!

Gehydrateerd onderweg

Voor veel van onze relaties is Emmen niet naast de deur. Omdat wij ons hiervan bewust zijn, willen we onze relaties niet zomaar naar huis laten gaan. Voor de terugreis geven wij ons waterflesje met de tekst 'Drive safe and stay hydrated' mee. Voor een veilige terugreis.

Problemen in de parkeergarage

Afgelopen maand had een collega van ons wel een heel bijzonder gesprek. Voor een klant van ons, een gemeente, staan alle intercoms van de parkeergarage naar ons doorgeschakeld. Een dame belde ons in de avond en gaf aan niet meer te kunnen uitrijden. Dit gebeurt wel vaker wanneer iemand zijn parkeerkaart verliest. Deze keer  was het verhaal wel heel bijzonder.

De dame in kwestie gaf aan zich te hebben vergist. Het kaartje was netjes betaald, maar terwijl zij voor de slagboom stond en de kaart in de parkeerpaal had moeten doen deed zij de parkeerkaart in de cd-speler. De kaart kreeg ze er niet meer uit en uitrijden was niet meer mogelijk. Gelukkig kon de dame in kwestie er net als onze collega hard om lachen. Uiteindelijk hebben wij er voor kunnen zorgen dat de slagboom alsnog omhoog ging voor haar.
Copyright © 2014 Pricon bv, Alle rechten voorbehouden

Ons mailadres is:
sales@pricon.nl

uitschrijven voor deze nieuwsbrief