Copy
Nieuwsbrief Pricon bv Februari 2016
View this email in your browser

Als relatie van Pricon houden wij u graag op de hoogte

Februari 2016

In deze editie van onze nieuwsbrief leest u: Dat onze medewerkers duizendpoten zijn, waar de naam Pricon vandaan komt, leest u een interview met onze medewerkster Tea van de vestiging Capelle aan den IJssel en hebben we weer een aantal leuke anekdotes voor u op papier gezet.
 

Afscheid van grote namen

Ze vallen bij bosjes op dit moment. De grote namen in de winkelstraten. Pricon betreurt het sluiten van winkelketens die jaren het straatbeeld bepaalden. Het UWV ziet echter een kans voor de medewerkers van o.a. de V&D. Want er is werkgelegenheid in de klantcontactsector! Wij nodigen daarom een ieder uit met een passie voor klantcontact te solliciteren bij Pricon. 

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram

Efficiënt werken

Onze agents zijn echte multitaskers. Na een lange inwerkperiode is een agent bij ons in staat zich een allrounder te noemen. Dit betekent dat de agent ingezet kan worden voor alle klanten die naar ons doorschakelen en dus klaar is om ook nachtdiensten te werken. Om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken en dus de gesprekken niet langer te laten worden dan noodzakelijk werken onze agents met twee beeldschermen. Het gesprek en script komen binnen op het ene scherm en op het andere scherm heeft de agent inzage in eventuele applicaties.

Zoals we vaak benoemen in deze nieuwsbrief kunnen wijzigingen van het script of opmerkingen omtrent meldingen gemaild worden naar onze inbox. Het mailadres hiervoor is callin@pricon.nl. Om 24/7 per mail bereikbaar te zijn zorgen onze agents er voor dat de mailbox altijd in de gaten wordt gehouden. Dit is ook mogelijk dankzij de dubbele beeldschermen. Het echte multitasken begint in de nachturen. De agents krijgen dan alle taken die klanten aan ons toevertrouwen. Er staan dan drie beeldschermen open voor eventuele mails, gbs meldingen en een scherm voor de reguliere calls. We moeten er niet aan denken dit allemaal te combineren op maar één scherm. Met al die schermen kunnen we wel concluderen dat de Pricon medewerker een duizendpoot is en dat er efficiënt en zorgvuldig gewerkt kan worden.

Maak kennis met onze agent Tea van Pricon Capelle a/d IJssel

Op 1 april is Tea al weer 19 jaar werkzaam binnen onze organisatie. Zij is aangenomen bij TAS en werkt nu met haar collega's verder onder de naam Pricon bij de vestiging in Capelle aan den IJssel. Veel voormalig TAS klanten zullen Tea goed kennen.

Over de vraag wat het werken bij Pricon zo leuk maakt hoeft Tea niet lang na te denken. ''De diversiteit van het werk. Ieder gesprek is anders. We hebben veel verschillende klanten en je duikt van de ene in de andere emotie.'' Sinds de verhuizing van Rotterdam naar het kantoor in Capelle aan den IJssel is er best wat veranderd. Voor de klanten was dit wennen maar ook de medewerkers van TAS moesten zich behoorlijk aanpassen aan de nieuwe situatie. Toch geeft Tea aan weer helemaal haar plek te hebben gevonden. ''Het kantoor in Capelle is gezellig en knus.''

Na 19 jaar in dienst te zijn kan de gehele organisatie concluderen dat Tea hart heeft voor de zaak. Niet alleen omdat ze dit interview geeft, maar vooral omdat ze een grote verantwoordelijkheid voelt voor alle klanten. ''Het is belangrijk de beller het gevoel te geven dat wij één zijn met het bedrijf waar ze klant zijn en te zorgen dat de klant zich geholpen voelt.'' Aldus Tea.

Tot slot hebben we Tea gevraagd naar haar meest opmerkelijke moment bij Pricon/TAS: Op de vestiging in Capelle hebben we een zogeheten boodschappenlijn. De patiënt belt zijn/haar huisarts en krijgt bij afwezigheid een bandje te horen dat ze het nummer van de boodschappendienst kunnen bellen voor waarneming.Tea heeft op deze lijn een dame aan de lijn gehad die het nummer van de boodschappendienst waarschijnlijk een keer heeft opgeschreven omdat haar eigen huisarts afwezig was.Tea nam keurig de telefoon op met de zin: ''Goedemiddag u spreekt met de boodschappendienst, kan ik u helpen?'' De dame in kwestie vroeg of Tea haar lijstje met boodschappen wilde noteren en de boodschappen bij haar wilde afleveren. Eerst dachten we dat deze dame Tea behoorlijk in de maling nam. Het bleek echter een onschuldige vergissing van een rondslingerend briefje waar de afdeling nog lang om moest lachen.

Het verhaal achter de naam Pricon


Zoals veel van onze klanten het wel horen als we een (spoed)melding doorgeven.spreekt met .... van Pricon. Er zijn al verschillende klanten geweest die ons hebben gevraagd waar de naam Pricon vandaan komt. Heeft u zich dit ook wel eens afgevraagd? 


Pricon is een samenstelling van de woorden (Pri)vate en (Con)fidential.In 1992 is Pricon begonnen als secretariaatsdienst. Onze diensten toendertijd bestonden niet alleen uit het beantwoorden van de telefonie. Naast het beantwoorden van gesprekken werden onze medewerkers ingezet om te assisteren bij vergaderingen in de vorm van notuleren. Ook was het mogelijk agendabeheer uit te besteden. Klanten die gebruik maakten van deze diensten waren bijvoorbeeld politieke partijen, verenigingen, dorpsbelangen, makelaars etc. In deze vergaderingen of agenda's kwam gevoelige en betrouwbare informatie voorbij. De vertaling van Privat Confidential is prive en vertrouwelijk. En dat is precies waar Pricon nog altijd voor staat. Al sinds 1992 beseffen we ons dat toevertrouwde informatie altijd vertrouwelijk behandeld moet worden. En daarom is de naam Pricon nog altijd actueel en zijn we trots op onze naam die alweer 24 jaar geleden is bedacht. 

Quote van de maand: Ik bel namens mijn kelderraam

Een verspreking zit soms in en klein hoekje merken we bij Pricon. Een verspreking van de klant of een medewerker zorgen veelal voor hilarische momenten. Omdat we bij Pricon zo nu en dan gezamenlijk in een lachbui schieten willen we deze momenten graag bewaren. Een collega kwam daarom met het idee een schriftje neer te leggen voor elk 'opmerkelijk' moment. In dit schriftje zitten al aardig wat memorabele momenten en natuurlijk delen we sommige van die momenten graag met u.

Naast het feit dat er wel eens een collega is die zich vergist in haar eigen naam, moesten we laatst lachen om een meneer die wel erg begaan was met zijn kelderraam. De tekst van meneer: Ik bel namens mijn kelderraam, deze is ingegooid. Deze meneer dacht waarschijnlijk dat het raam daardoor zelf niet meer in staat was de melding te maken.

Voor een klant van ons beantwoorden wij de telefoonlijn die binnen komt wanneer iemand op de alarmknop van een lift drukt. Dit gebeurd soms per ongeluk, maar veelal zijn het personen die opgesloten zitten in de lift. Bij dit soort oproepen achterhalen wij meteen welk adres het betreft door te kijken in de klantapplicatie en vragen de beller daarom meteen: U heeft de alarmknop gebruikt, kan ik u helpen? Bij deze gesprekken komt het aan op onze kwaliteit om te multitasken. Een collega was al druk aan het kijken om welk adres het ging en zei per ongeluk: U heeft de alarmknop gebruikt, kan ik u gebruiken? Na een snelle verbetering van haar zin wist zij de persoon meteen te helpen, maar op de werkvloer bleef de zin nog even hangen.
Copyright © 2016 Pricon bv, Alle rechten voorbehouden

Ons mailadres is:
sales@pricon.nl

uitschrijven voor deze nieuwsbrief