Copy
Nieuwsbrief Pricon bv Juni 2015
View this email in your browser

Als relatie van Pricon houden wij u graag op de hoogte

Juni 2015

Deze maand bestaat de Pricon nieuwsbrief 1 jaar! Dit vieren we met een nieuwe prijsvraag. Daarnaast ziet u wie de vorige prijsvraag heeft gewonnen, wijzen we u op het vermelden van de doorschakeling in de zomervakantie, leest u de mogelijkheden tot incidenteel doorschakelen en maakt u kennis met de quote van de maand. 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn

Vakantieperiode


We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Vergeet u komende vakantieperiode niet te vermelden wanneer u doorschakelt? Daarnaast willen we verzoeken elke afwijking in het protocol voor de zomerperiode door te geven.

Alle wijzigingen kunnen doorgegeven worden op:

callin@pricon.nl

Incidenteel doorschakelen

Wist u dat wanneer er gebruik wordt gemaakt van onze buiten kantoortijddiensten u ook recht heeft op doorschakelen tijdens kantoortijd?

Heeft u onderbezetting in de vakantieperiode of loopt u tegen een ander probleem aan? Dan kunt u op ieder gewenst moment van de dag het telefoonverkeer geheel of bij een grote wachtrij doorzetten. Verwacht u door te schakelen, geeft dit indien mogelijk vroegtijdig aan zodat onze bezetting hier op aangepast kan worden.

Met een 24/7 abonnement betaalt u niets extra's! U betaalt enkel voor de gesprekken die doorgeschakeld worden. Maak daarom gebruik van deze extra mogelijkheid. Let wel op dat u een duidelijk protocol aanlevert zodat het telefoonverkeer kwalitatief goed afgehandeld kan worden. 

Voor meer informatie kunt u mailen naar sales@pricon.nl of bellen met 0591-200 200

De Pricon nieuwsbrief bestaat 1 jaar!

Ruim een jaar geleden is het idee ontstaan onze klanten op de hoogte te houden van wat er speelt bij ons op het bedrijf. Dit wilden we doen middels een maandelijkse nieuwsbrief. Na geruime tijd menig nieuwsbrief van andere bedrijven te hebben gelezen wisten we eigenlijk vooral wat we niet wilden. Maar hoe zouden we de nieuwsbrief wel vorm geven? 

We wilden Pricon vooral laten zien zoals het bedrijf ook echt is. Zoals onze medewerkers Pricon ervaren. Een persoonlijke nieuwsbrief, dat moest het worden. 

Het afgelopen jaar hebben we veel complimenten van u mogen ontvangen. Voor ons de bevestiging dat de nieuwsbrief een groot succes is. Dank voor deze complimenten en dank voor het lezen. Wij willen u in de toekomst een leuke en persoonlijke nieuwsbrief blijven toesturen. Als bedankje hebben we ook deze maand een prijsvraag toegevoegd. 

De Pricon nieuwsbrief in cijfers + prijsvraag

Om een beeld te geven van het succes van onze nieuwsbrief delen we de volgende cijfers graag met u! 

De nieuwsbrief wordt gemiddeld naar 1014 mensen gestuurd. Daarvan wordt de nieuwsbrief door 35,2% geopend. 

Prijsvraag:

De nieuwsbrief wordt door velen van u ook doorgestuurd. Het totaal aantal geopende nieuwsbrieven licht aanzienlijk hoger dan 35,2% van 1014.

Hoevaak denkt u dat de nieuwsbrief van Pricon gemiddeld maandelijks wordt gelezen/geopend?


Stuur uw antwoord door via deze link: sales@pricon.nl
Ook deze maand kunt u weer onze goed gevulde Pricon goodiebag winnen!

                            

Bent u degene die de nieuwsbrief doorgestuurd krijgt maar wilt u liever de nieuwsbrief zelf ontvangen? Meld u hier aan: sales@pricon.nl

Winnaar van de Pricon prijsvraag

In onze vorige nieuwsbrief hadden we een kleine prijsvraag geplaatst. De eerste die het goede antwoord gaf was Nicole Kúhne, secretaresse bij Muys Management Center. Nicole gaf aan dat ze elke nieuwsbrief leest en toevallig haar e-mail zat te lezen toen de Nieuwsbrief binnen kwam. Zij wist zich het goede antwoord feilloos te herinneren, de omzetgroei betrof 68% en stuurde dit meteen naar Pricon. MMC is een training en coaching organisatie dat gespecialiseerd is in het begeleiden van veranderingsprocessen. Het bedrijf is sinds een aantal jaren klant van Pricon. Nicole geeft aan dat zij positief is over de samenwerking. Pricon is bijzonder klantvriendelijk en vertegenwoordigt in die zin MMC op prima wijze op momenten dat even niemand telefonisch bereikbaar is of wanneer het erg druk is. Zij vindt Pricon accuraat en snel met meldingen. Voor urgente zaken weet Pricon hoe men toch iemand te pakken kan krijgen.

Jacqueline Nieuwenhuijse (l), Coördinator financiën en administratie van Pricon overhandigt Nicole Kühne (r) een koeltas met inhoud. 

Quote van de maand

De quote van de maand is een nieuw topic in de Pricon nieuwsbrief. De quotes zullen varieren van stof tot nadenken tot een grappige quote van een monteur. 

Deze maand een grappige quote van een monteur. In het logbestand van een klant van ons zagen we dat de monteur was langsgeweest op een adres voor een cv storing, maar dat er niemand open deed. Normaal gesproken wordt dit afgedaan met een simpele Niet Thuis.

De opmerking van deze monteur was echter:

Er was geen hond thuis, behalve de hond

Gelukkig laat de monteur altijd een kaartje achter:
Copyright © 2015 Pricon bv, Alle rechten voorbehouden

Ons mailadres is:
sales@pricon.nl

uitschrijven voor deze nieuwsbrief