Copy
Nieuwsbrief Pricon bv Februari 2015
View this email in your browser

Als relatie van Pricon houden wij u graag op de hoogte

Februari 2015

Deze maand leest u hoe wij werken aan een betere akoestiek, maakt u kennis met onze accountmanager Marian en heeft één van onze klanten een leuke aanbieding voor u!
Volg ons nu ook op Instagram! @priconbv
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn

Accountmanager

Het werven maar vooral behouden van klanten is belangrijk voor een bedrijf als Pricon. Marian Borneman is al bijna 10 jaar accountmanager bij Pricon. ‘Bij het contracteren van een nieuwe klant is de opstartfase cruciaal. Goede afspraken maken maar vooral duidelijk zijn in wat wij kunnen is erg belangrijk. Bij Pricon draait het om de kwaliteit en deze kwaliteit moet voelbaar zijn vanaf het begin’. Als accountmanager van een inbound callcenter krijgt Marian als eerste te maken met de eventuele nieuwe klanten. ‘Geen vraag is te gek lijkt het wel. Ik ga bij veel diverse bedrijven langs. Elke sector legt de prioriteit weer ergens anders. Het doorvoeren van de wens van de klant is waar de uitdaging ligt.' Heeft u een klantenrelatie die u in contact wil brengen met Pricon? Marian is ons eerste aanspreekpunt. sales@pricon.nl of connect via LinkedIn.

Pricon werkt aan akoestiek!

Wanneer een klant belt naar Pricon is het belangrijk dat alle focus ligt op de kwaliteit van het gesprek. Een goede akoestiek in de werkruimte is daarom van belang. Zowel de klant als de medewerker van Pricon moeten niet afgeleid worden door randzaken zoals het achtergrond geluid dat sommige callcenters met zich meebrengen. Na nauwkeurig onderzoek naar wat de beste oplossing is, heeft Pricon er voor gekozen om op de nieuwe locatie de akoestiek te verbeteren op een stijlvolle manier.

Thermen de Waterlelie, een klant om vrolijk van te worden!

In de grote diversiteit die ons klantenbestand kent is Thermen de Waterlelie één van de uitersten. Thermen de Waterlelie is de groenste sauna van Nederland en is gevestigd in de Provincie Groningen in Zevenhuizen. Door een lange samenwerking over de jaren heen is de band hecht geworden. De sauna schakelt door wanneer het even druk is. Wij fungeren dan als de achtervang voor de receptie en kunnen zaken afhandelen zoals de reserveringen. Ter ere van de samenwerking en de overname van Hotel SPA Loppersum wil Thermen een scherpe aanbieding doen aan onze klanten. En dit initiatief willen we u natuurlijk niet onthouden!

Op vertoon van onze nieuwsbrief en na reservering (online) kunt u t/m 31 maart 2015
genieten van deze speciale aanbieding:
  • onbeperkt toegang tot alle SPA-faciliteiten
  • Ella Baché Facial of India massage van 25 minuten
€39,50 p.p. (normaal €56,- p.p.)
Reserveer via: www.spaloppersum.nl/Reserveren (dag-entree)

Voor de klanten in de andere delen van het land is het ook mogelijk te overnachten in Loppersum. Wil u meer weten? http://www.spoorzichtloppersum.nl of zie http://www.dewaterlelie.nl
Copyright © 2014 Pricon bv, Alle rechten voorbehouden

Ons mailadres is:
sales@pricon.nl

uitschrijven voor deze nieuwsbrief