Copy
Bekijk deze email in uw browser
Heerlijk nazomeren
Het grootste deel van de vakanties is achter de rug, dus in veel populaire gebieden wordt het weer rustiger. Eigenlijk een perfecte tijd om eropuit te gaan. Ga naar de kust voor een wandeling door de duinen en over het strand. Maak nog gauw een fietstocht over de heide, die er op veel plekken nog prachtig bij staat. Huur een kano en ga een dagje het water op. Of kies een wandeling of fietstocht met onderweg een fraai terras. Zo is het heerlijk nazomeren!
 
Nieuwe wandel- en fietsroutes
Geniet van een mooie nazomerdag en ga eropuit met onze nieuwe routes. Bijvoorbeeld de wandeling Buurserzand bij Haaksbergen (OV). De route loopt door een gevarieerd heidegebied met grote groepen jeneverbessen en een aantal vennen. Ook wandel je door bos en langs nieuwe natuur. Of kies de wandeling Velden en Vennen bij Overasselt (GD). Deze tocht gaat deels door kleinschalig, stil agrarisch gebied; daarnaast loop je door een prachtig vennengebied met rivierduinen en heide. Liever fietsen? Kies dan een van de twee fraaie tochten in het noorden van het land. Nieuwsgierig naar meer? Kijk voor alle nieuwe routes op het totaaloverzicht.
 
Geniet mee en word abonnee
Heb je geen abonnement (meer)? Kom direct in actie en meld je aan. Je kunt dan ook op pad met al die mooie routes.
De Mooiste van René
Maak kennis met René de Jong, een van onze vaste routemakers. René heeft al zo’n 30 routes op zijn naam staan. Hoe is dat zo gekomen en wat vindt hij zelf zijn mooiste routes? Je leest het hier.
Mindervalidenroutes
Wist je dat we op de website ook een aantal mindervalidenroutes hebben? Deze routes zijn geschikt voor scootmobielen, aangepaste fietsen en rolstoelen. Kijk hier voor het lijstje met de mooiste routes. Je kunt ze natuurlijk ook met een gewone fiets rijden!
Mee met de wandelpool
Er is veel belangstelling voor onze wandelpools. In veel regio's lopen de pools snel vol. We zouden er best een paar poolorganisatoren bij willen hebben. Is dat misschien wat voor jou? Als abonnee kun je makkelijk zelf een pool aanmaken, hij staat gelijk op de agenda. Of organiseer je wel eens een groepswandeling met een van onze routes? Overweeg dan eens om die pool ook op onze agenda te zetten. Je leert nieuwe mensen kennen en doet anderen een groot plezier! Ga naar de poolagenda en klik op de optie 'pool maken'. Natuurlijk ben je ook als 'gewone' deelnemer van harte welkom. Kijk snel op de poolagenda en schrijf je in!
Word vrijwilliger bij De Mooiste Routes
Momenteel zijn wij op zoek naar wandel- en fietsroutecontroleurs voor Friesland. Kanoroutecontroleurs kunnen we zelfs in heel Nederland gebruiken. In de provincie Limburg willen we graag nieuwe routes ontwikkelen en zoeken we routemakers. Is dit iets voor jou? Je bent welkom! Mail voor meer informatie of om je aan te melden naar info@mooisteroutes.nl.
Share Share
Forward Forward
Copyright © 2019 De Mooiste Routes, All rights reserved.


Ons emailadres is: klantenservice@mooisteroutes.nl

afmelden voor deze nieuwsbrief  wijzigen inschrijfgegevens