MetaalMagazine.nl

Extra nieuwsbrief
Deze partnermailing ontvangt u gratis als abonnee van de nieuwsbrief van Metaal Magazine. De teksten hierin zijn verzorgd door het team METAVAK en NIL Verbindingsweek.
METAVAK en NIL Verbindingsweek in Gorinchem
Op 30, 31 oktober en 1 november 2018 is het zover. Dan opent Evenementenhal Gorinchem haar deuren voor METAVAK en NIL Verbindingsweek.

Names de exposanten nodigen wij u graag uit voor een bezoek. De beursvloer is gevuld met productdemonstraties en biedt u de ideale gelegenheid om in een ongedwongen sfeer (nieuwe) leveranciers te ontmoeten!

Vraag nu uw tickets gratis aan via onderstaande button met de code: 71824245

» E-TICKET BESTELLEN
DEMOPLEIN TECHNOSQUARE
Het TechnoSquare is het demoplein waar u centraal op de beursvloer een geheel geautomatiseerd productieproces van A tot Z live in werking ziet.
Lees verder »
DEMOPLEIN INNOVATION STARTS HERE
Op het demoplein Innovation starts here informeren de deelnemers u over de mogelijkheden van machine-efficiency.
Lees verder »
DEMOPLEIN LIJMTECHNIEK
Neem uw product mee naar het demoplein Lijmtechniek en ontdek of lijm als verbindings-techniek voor u een oplossing biedt.
Lees verder »

Nieuws van metaalmagazine.nl

Werken met metaal is werken met extreme hitte en zware machines en materialen. Hoge risico’s dus voor uw medewerkers. Daarom is het belangrijk om de juiste werkschoenen te kiezen, maar waar moet je op letten?...
'Drie aandachtspunten' »
Lindor heeft een nieuwe machine voor vacuüm drogen én coaten. Zo kunnen onderdelen worden geïmpregneerd en gedroogd. Ook kunnen vloeistoffen en gassen er reageren met (metaal)poeders…
'Lager energieverbruik' »
Eisma Industriemedia
Eisma Industriemedia Informaticaweg 3 Doetinchem, 7007 CP Netherlands

Commerciële mogelijkheden ~ Contact ~ Disclaimer ~ Privacyverklaring

Deze e-mail werd gestuurd naar <<E-mailadres>>. Je ontving deze e-mail omdat je bent aangemeld voor de nieuwsbrief van Metaal Magazine. Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kun je je afmelden of je profiel bewerken.