Copy
Kunt u deze mail niet lezen? Klik hier

Bevallen Zonder Zorgen Nieuwsbrief december 2015


Kaya Baarstoel  
Optimale steun bij de baring

Unieke voorbereiding op de komst van jullie kindje
Mandala kaarten, heerlijk om te geven & ontvangen.

Ja hoor; die oergezellige en super smaakvolle decembermaand is weer aangebroken. Oké het is wel vroeg donker, maar des te gezelliger om kaarsjes aan te steken en samen te scharen bij een knapperend vuurtje. De romantiek kan hoogtij vieren.

Geweldige tour  

Terwijl Suzanne Colson alweer hoog en droog thuis zit, zijn wij nog aan het bijkomen van haar tour door Nederland. Het was geweldig en wat hebben we genoten van haar komst. Als toetje gaan we nog smullen van dit artikel, dat door haar vorig jaar geschreven is. Skin-to-Skin contact, begrijpen we het goed? En heeft moeder's lichaamshouding een beschermende functie tijdens Skin-to-Skin contact? Lees verder.   

Bevalbad in de hoofdrol  

Welkom Violet! September jl. zag zij het licht en nu is er een mooie film te zien over haar komst op deze wereld. Haar moeder betuigt hoe mooi het is om tijdens de bevalling zelf het heft in handen te nemen. 'Birthpool in a box' is ook te zien: het bevalbad dat wij sinds de zomer in ons verhuurassortiment hebben opgenomen

Vruchtbaar jaar  

Dankbaar ronden we een bijzonder vruchtbaar jaar af. Een jaar waarin we verhuisd zijn naar onze eigen Womanhood studio in de bruisende binnenstad van Delft. Ook zijn nieuwe projecten van de grond gekomen evenals co-creaties en andere samenwerkingsvormen die tot volle wasdom kunnen komen in het nieuwe jaar. We wensen alle lezers en geboortemedewerkers een jaar toe waarin de liefde centraal staat. Geniet van de komende feestdagen en van elkaar. We gaan vol passie verder op de ingeslagen weg en hopen samen met jou veel te betekenen voor – veilige – geboortezorg in NL. Doe je mee? Let’s stay in touch!

Copyright © 2015 Bevallen Zonder Zorgen, All rights reserved.
U ontvangt deze brief omdat u zich heeft aangemeld om de nieuwsbrieven van Bevallen Zonder Zorgen te ontvangen.

Voor vragen en/of opmerkingen neemt u gerust contact op met Bevallen Zonder Zorgen via info@bevallenzonderzorgen.nl of tel. 06-2442 9995. 

afmelden nieuwsbrief    update en wijzigen gegevens