Copy
Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik dan hier
 Mail  Uitvaartzorg: (0345) 544 149  Postmortale Zorg: (0345) 582 340

Nieuw cursusjaar van start

2018-2019


Met een geslaagde docenten trainersbijeenkomst aan het einde van de zomervakantie zijn we weer helemaal voorbereid om al onze cursisten een professionele opleiding te bieden. Het nieuwe cursusjaar 2018-1019 is afgelopen week van start gegaan. We wensen alle deelnemers een mooie opleidingstijd toe!
Met ‘professionele opleidingen’ bedoelen we professioneel in de zin van vaktechnisch maar vooral ook in de zin van ‘met passie en bevlogenheid’. Onderstaand gedicht ontvingen we van een deelnemer die dit voorjaar haar opleidingen volgde. Dit is precies wat we willen bereiken…

'Gewoon je werk….’

Doordat jij het leven los moest laten
Hebben wij elkaar ontmoet
En al hebben wij nooit samen kunnen praten
Heb ik je nooit in 't leven echt begroet
Ik zal je al mijn liefde geven
Zodat jij weer waardig bent
Dat jij weer wordt zoals bij leven
Zoals men jou ook heeft gekend
Natuurlijk is het ‘gewoon’ mijn baan
En jij bent misschien de derde deze dag
Maar ik ben trots naast jou te mogen staan
Dat ik het vertrouwen hebben mag.
Zodat ik jouw familie dát kan geven
Om straks zonder de fysieke ‘jij’
Door te kunnen gaan met leven
Met een dierbare herinnering erbij
En gaat 't voelen als ‘gewoon mijn werk’?
Dan wordt het tijd voor 'n andere start!
Maar voorlopig voel ik nog sterk:
In deze branche ligt echt mijn hart...


Caroline Giltay, deelnemer diverse cursussen postmortale zorg

VTU Vakdag

26 september


Eens per twee jaar (tussen beide Uitvaartvakbeurzen in) organiseert de Vereniging voor Toeleveranciers voor de Uitvaartbranche (VTU) een netwerkdag in de Evenementenhal in Gorinchem.

Dit is een dag waarop talloze bedrijven uit de uitvaartbranche zich presenteren, waarop bekende sprekers mooie presentaties geven en bovenal een dag om te netwerken!

Docendo zal – samen met alle andere ZDG partners – aanwezig zijn op deze dag. Heb je interesse om te komen? Kaarten kun je kopen via de website van  de VTU Vakdag 2018 (€ 25,-). Ga naar ‘kaartverkoop’ en vul bij de registratiecode ‘student’ in. Klik vervolgens op de button ‘tickets bestellen met code’ en vul de overige schermen in. De rest wijst zich vanzelf. Het complete programma voor deze dag vind je ook  op de site. En voor wie overdag niet kan: het duurt tot ’s avonds 21.00 uur.

Plaats: Evenementenhal, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
Datum: woensdag 26 september
Openingstijden: van 10.00 uur tot 21.00 uur
Tickets bestellen

Nieuw in ons opleidingsaanbod

Extra veel lespakketten


Dit jaar biedt Docendo extra veel lespakketten aan. Een combinatie van logisch op elkaar afgestemde opleidingen met een prettige prijs!

De nieuwe ondernemersopleiding voor Uitvaartverzorgers blijkt een schot in de roos. De eerste editie van januari tot en met maart is volgeboekt maar in de tweede editie (mei tot en met juni) is nog plaats. Voor wie deze opleiding wil combineren met de opleiding Uitvaartverzorger is er het lespakket de Uitvaartondernemer. Prijs € 4495,- voor in totaal 25 dagen (je voordeel € 175,-). Natuurlijk kun je deze opleiding van zes dagen ook ‘los’ inplannen. Als je binnen de Postmortale zorg aan de slag wilt als zzp'er is de module ook een mooie aanvulling.

Omdat Permanente Educatie (PE) ook in onze branche steeds belangrijker wordt, spelen we hierop in met een speciaal pakket waarin Digitale Nazorg, Social Media, Voorgaan in een uitvaartceremonie en Nabestaandenzorg opgenomen zijn. Prijs € 675,- voor drie dagen (je voordeel € 165,-).

En omdat het in alle opzichten een heftige branche is, hebben we ook een pakket Zorg voor jezelf! Dit bestaat uit tiltechnieken gecombineerd met Vergroot je professionele veerkracht (een tweedaagse training in burn-outpreventie).
Drie dagen training voor € 750,- (je voordeel: is € 130,-).

En voor wie echt onder alle omstandigheden wil kunnen werken, is er het lespakket Restauratietechnieken voor professionals bestaande uit het Practicum, Make-up en camouflage, Complexe Restauraties en Anatomische schedel- en aangezichtsreconstructies. De prijs is € 2995,- voor achtenhalve dag (je voordeel € 257,-).
Bekijk het opleidingsaanbod
Graag tot ziens in het Lingehuis want: “jezelf ontwikkelen maakt je vak nóg mooier!”
Opleiding        Lespakketten      Oriëntatiedag        Maatwerktrainingen        Incompany
Docendo is onderdeel van Zorg Diensten Groep
Docendo | Koppelsedijk 10, 4191 LC Geldermalsen
T Uitvaartzorg: (0345) 54 41 49 | T Postmortale Zorg: (0345) 58 23 40 | E info.docendo@zdg.nl
Copyright © 2018 Zorg Diensten Groep, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze nieuwsbrief namens Docendo opleidingen. Mocht u geen nieuwsbrief meer willen ontvangen, dan kunt u zich onderaan deze pagina uitschrijven.

U kunt zich hier afmelden voor de nieuwsbrief.