Copy
Se mailen i din browser
TreatBox

Vi går en spændende sommer i møde med en grøn nyhed

      
Som en del af REFOOD mærket er vi stolte over at kunne præsentere TreatBox: En ny doggybag, som tilbydes til alle spisesteder. Den er udviklet i samarbejde mellem REFOOD mærket, KLS PurePrint og Unilever Solutions. 

Læs mere om ...
Hos Daka ReFood har vi fået automatisk betaling, og henviser til at du  kan tilmelde dine regninger og dermed spare gebyr.

Husk også de gode råd vedr. forebyggelse af maddiker.

Du kan også læse de spændende anbefalingerne fra regeringens Advisory Board for cirkulær økonomi. 
 
Har du husket at melde om sommerferielukket?
Holder du sommerferie og har du endnu ikke givet os besked, så udfyld venligst denne formular, så vi ikke kører forgæves hos dig.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kundeservice på 7027 2030.   

   

God sommer og god læselyst.

Nyhed: TreatBox er landet

Nu kan du tilbyde dine gæster at få deres rester med hjem i en lækker og bæredygtig doggybag. TreatBox er nemlig færdigudviklet og klar til at bekæmpe tallerkenspild. Og forbrugernes melding er ikke til at tage fejl af - de vil have den gode mad med hjem. 

Brug af doggybags er først og fremmest rigtig god kundeservice. Med en TreatBox går god mad ikke til spilde, og du styrker samtidigt din grønne profil. 

TreatBox findes som standard med fem forskellige slogans på forsiden, men du kan også vælge at få dit helt eget design. Vi har også udviklet en holder, så TreatBox kan stå på borde, eller hvor det passer dig. Besøg treatbox.dk og se vores introduktionstilbud...
Bestil din TreatBox nu!

Vidste du, at Daka ReFood også afhenter brugt fritureolie og stegefedt?

    
Dit brugte olie kan blive til miljøvenlig biodiesel   

Vi tilbyder en OLEO 90 l beholder med tætlukkende låg. Beholderen har hjul, så du nemt kan flytte rundt på den. Som altid, ombytter vi beholderen med en vasket og du kan selv bestemme afhentningsintervallet. Få et uforpligtende tilbud her >

Det brugte fritureolie bliver genanvendt til andengenerationsbiodiesel, som produceres hos Daka ecoMotion.

    
Tilmeld faktura til automatisk betaling


Vi vil gerne opfordre alle vores kunder til fremover at betale fakturaer med Betalingsservice eller Leverandørservice. Hvis du ikke allerede er tilmeldt, kan du nemt og hurtigt tilmelde dig blot ved at klikke på knappen herunder. På den måde slipper du for indbetalingskort og manuelle bankoverførsler, samtidig med at betalingen falder så rettidigt som muligt. Læs mere her >

 
Vi gør opmærksom på, at fra og med august-fakturaen indfører Daka ReFood et betalingsgebyr på 25 kroner for faktureringer, som ikke foretages via Betalingsservice. Hvis du tilmelder dig inden den 31. august 2017 slipper du for gebyret.
 
Tilmeld Betalingsservice

Forebyggelse af maddiker i ReFood beholderne


Sommeren er over os, og det samme er solens varme.

I den forbindelse kan man hurtigt opleve maddiker i køkken- og madaffaldet. Maddiker er små larver, der kommer fra spyfluers æg. I sommervarmen sker udklækningen allerede et døgn efter, at fluen har lagt ægget. Maddiker er ikke sundhedsskadelige, så der sker ikke noget ved, at de indtager beholderen.
 
Fluer går efter lugten

Fluer reagerer på lugt. Derfor har du allerede den fordel, at ReFood beholderen er vasket, når den leveres. Men så snart der er rådden mad, kommer fluerne til. Man kan forsøge at skræmme fluerne væk med andre lugte. Her skulle eddike, pebermynteolie, eukalyptus, hjortetaksalt og laurbærblade have en frastødende effekt på fluer. Yderligere foranstaltninger kan anbefales for at holde fluerne væk:
  • Undgå spild på og omkring beholderen
  • Hold låget nede med noget tungt – fx en større sten
  • Placer beholderen skyggefuldt (vi kan også henvise til tillægsprodukter på markedet, fx kølebokse hos www.groennesmiljoe.dk)
Finder fluen alligevel vej til køkken- og madaffaldet og synes, det er et dejligt sted at gøre én til mange, vil man opleve maddiker. For at holde maddikerne nede kan man drysse salt på beholderens rand og i beholderen.

Alternativt kan du kontakte vores kundeservice på 7027 2030 for at få en pose-løsning, så du kan komme det organiske affald i poser og dermed minimere lugtgenerne.

Regeringens Advisory Board har afleveret sine anbefalinger


Regeringens Advisory Board for cirkulær økonomi har den 7. juni 2017 udgivet sine anbefalinger. Boardet skulle udarbejde anbefalinger til, hvordan dansk erhvervslivs omstilling til en cirkulær økonomi mest hensigtsmæssigt kan understøttes. Dette er nu gjort og omhandler bl.a. cirkulær værdikæde, cirkulær produktdesign og produktions-processer, samt bedre rammer for udnyttelse af værdi gennem genbrug og genanvendelse.

Se deres anbefalinger her >
   
Læs særligt anbefaling #21 - Forebygge madspild - "Genanvendelse – mere værdi gennem klare rammer" på side 28 i rapporten.   

Daka ReFood kundeservice 


Åbningstider:
Mandag - torsdag kl. 08-16
Fredag kl. 08-15.30

Vi sidder klar til at hjælpe dig på telefon nr. 
 

70 27 20 30

    
   
Husk at synes godt om vores Facebook side og følg med i yderligere nyheder fra Daka ReFood.
  

Du finder Facebook siden her    
Facebook
Facebook
Google Plus
Google Plus
LinkedIn
LinkedIn

Følg med


Følg os på Facebook og se nyheder, læs spændende artikler og deltag i alle de fede konkurrencer!
Copyright © 2017 Daka ReFood, All rights reserved.

www.refood.dk
redaktion@daka.dk

Afmeld nyhedsbrev    Opdater dine oplysninger