Copy

Nye tal: Offentlige arbejdspladser samarbejder på livet løs om nye løsninger

Næsten fire ud af fem offentlige innovationer sker i samarbejde med en eller flere aktører uden for egen arbejdsplads, viser COI's innovationshåndbog NYT SAMMEN BEDRE, der udkommer i dag. Det dræber myten om en offentlig sektor, der lukker sig om sig selv.

Vil du være med? Vis flaget og del dit samarbejde

Offentlige arbejdspladser i hele landet samarbejder om at skabe nyt og bedre. Vil du også fejre dit samarbejde og din samarbejdspartner? Download #nytsammenbedre-flaget og vær med!

Video: Virksomheder og kommune udvikler fremtidens skoletoilet

I Vesthimmerlands Kommune er en folkeskole og to virksomheder gået sammen om at skabe en helt ny type skoletoiletter. Det har forbedret trygheden og hygiejnen markant.

"Der er enormt stort potentiale i at lægge data åbent ud – især sammen med andre"

35 kommuner og tre regioner er gået sammen i foreningen Open Data DK, der gør offentlige data frit tilgængelige, så borgere og virksomheder nemt og gratis kan tilgå dem. Det er der bl.a. kommet en ny parkeringshus-app ud af.

Er du forhindret i at komme til receptionen for innovationshåndbogen NYT SAMMEN BEDRE den 10. oktober? Så følg med, når vi sender live på Facebook fra Realdania i København kl. 15: www.facebook.com/OffentligInno

Husk: Du kan komme med til Innovationscafé – samarbejde om offentlig innovation


COI inviterer sammen med Center for Offentlig Kompetenceudvikling til Innovationscafé i november fire steder i landet. Temaet bliver samarbejde om offentlig innovation. Innovationscaféerne er gratis og åbne for alle. Tilmeldingsfristen til den første Innovationscafé er torsdag den 18. oktober 2018.

COI's kanaler:
Hold dig opdateret om offentlig innovation - følg COI på LinkedIn, Facebook og Twitter

Center for Offentlig Innovation. 
Vestergade 18 B, 2. Sal, 1456 København K
www.coi.dk / E: coi@coi.dk

Copyright © 2014
Frameld nyhedsbrev


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Center for Offentlig Innovation · Vestergade 18B, 2. · Koebenhavn K 1456 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp