Copy
Nyhedsbrev juli 2019 fra Berlin-nyt.dk

Open air film | Den klassiske 
Månedens museum | Sæsonens mad | Shoppetip

Open air film i Berlin

Hen over sommeren er der masser af filmforevisninger under åben himmel. Berlin.de har en side, hvor de har samlet aller Freiluftkinos, som det hedder på tysk. De har delt dem op efter område, så det er nemt at undersøge programmet for det sted, hvor man holder ferie. Og der er faktisk mere end 20 steder, der vises udendørs film i Berlin. Se mere her

Classic Open Air Festival

4.-8. juli er der traditionen tro Classic Open air på Gendarmenmarkt. 
Den 4. juli er der åbningsgala med musik, der er en kærlighedserklæring til Berlin. Populær musik fra tyverne og frem til i dag. Den 5. juli gælder det highlights indenfor den klassiske musik, den 6. juli med lyssætning og ild indlagt. Den 6. juli er der italiensk opera på programmet og den 7. er titlen 4 pianister og 1 koncert. På finaleaftenen er overskriften Die Prinzen med Symfoniorkester. Se mere om koncerten her.
 

Månedens museum

Månedens museum er denne gang Museum für Fotografie - Helmut Newton Stiftung. Og her er da mulighed for at komme lidt længere ud i verden. Der vises nemlig sæudstillingen Berlin Beijing Visual Exchange med unge fotografer fra henholdsvis Berlin og Peking. Peking er Berlins venskabsby, og UdK Berlin, weissensee kunsthochschule berlin og Central Academy of Fine Arts, Peking har udvalgt studerende fotografer til at udstille på Museum für Fotografie. Udstillingen vises til den 25. august. Se mere om udstillingen her.

Sæsonens mad? Det må være is!

Så nu er det jo bare om at finde de bedste is-caféer eller steder, hvor der sælges is. Eisdielen, kalder de det på tysk. På portalen Top10Berlin har de selvfølgelig også en liste over dette. Den kan I se her. God appetit!

Dussmann i Friedrichstrasse

Månedens udvalgte shoppingsted er Kulturkaufhaus Dussmann i Friedrichstrasse.
Engang for mange år siden, hvor jeg ikke var så velbevandret i Berlin og skulle besøge byen, havde jeg fået nogle anbefalinger af en tidligere kollega, som var bibliotekar. Vi blev imidlertid afbrudt lige før jeg skulle have tip til Berlins bedste boghandel. Nogle uger siden kom han imod mig på cykel på gaden i Aalborg og råbte bare højt ud over det hele: Dussmann i Friedrichstrasse! Og så var han væk igen. Så nu gør jeg det samme: Dussmann i Friedrichstrasse! Læs mere her
Like Berlin-nyt på Facebook 
Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2019 berlin-nyt.dk, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp