Copy

Nog nooit zo belangrijk om deel te nemen.

De geboorte van de Brandveilige generatie!
Hoe mooi zou het zijn als elk kind dat geboren wordt, opgroeit in een brandveilige generatie, waarin brandpreventie een vanzelfsprekendheid is? Het Netwerk Nationale Brandpreventieweken wil dat met alle partners binnen dit netwerk vorm geven. Kom naar de Expertdag en help deze droom vorm te geven: denk, doe en werk mee aan de geboorte van de brandveilige generatie. Bekijk het programma hier.
Wie ontmoet u op de Expertdag?
Een dag waarop heel veel brandveilig leven professionals aanwezig zijn. Alle regio’s zijn vertegenwoordigd en met een veelheid aan functienamen, van: Adviseur Brandveilig leven, Senior allrounder brandweerzorg, Adviseur risicobeheersing, Communicatieadviseur, Gebiedscoördinatie medewerker, Onderzoeker / Ontwikkelaar Kennisproducten, Projectleider BVL, Specialist Risico's en Veiligheid, Innovatie engineer, Medewerker Stimulerende Preventie, Kenniswerker, Hoofd afdeling Veilig Leven, Deskundige BVL tot Projectleider Regioteams en nog veel meer. Meld u nu aan en maak kennis met deze mensen.
Dewi Segaar van alliantie nederland rookvrij
Het zal u niet ontgaan zijn, de strijd van de Alliantie Nederland Rookvrij voor een samenleving waarin niemand meer hoeft te (over)lijden aan de gevolgen van roken. Dewi Segaar zal ons op de Expertdag meenemen in het traject dat zij met partners hiervoor heeft doorlopen. Dewi komt uit het onderzoek en was eerder directeur van STIVORO. Zij is een van de initiatiefnemers van de Alliantie, waarin publieke en private organisaties succesvol samenwerken aan doelgerichte campagnes om Nederland uiteindelijk helemaal rookvrij te krijgen. Kom de 26e naar Arnhem en hoor het verhaal achter deze succesvolle alliantie.
Avans-onderzoek, het Loket & ontwikkelingen in rook- en CO-melders
Tijdens de expertdag is zelfs in de pauzes nog van alles te ontdekken. Zo kunt u kennismaken met leerlingen van Avans Hogeschool die in een project het adaptatievermogen van de samenleving onderzocht hebben. Ook het Loket Brandveilig Leven is aanwezig en zal u de update van de website laten zien die zorgt voor meer gebruiksgemak, leesbaarheid en uitbreiding van functies. Op een andere stand kunt u zien welke technische ontwikkelingen er zijn op het terrein van rook- en CO-melders. Daarnaast is er natuurlijk volop gelegenheid bekende en minder bekende collega’s te spreken.
U kunt zich hier aanmelden voor de landelijke Expertdag 2018.
Mede mogelijk gemaakt door:

Contact


Netwerk Nationale Brandpreventieweken

P/A Nederlandse Brandwonden Stichting
Zeestraat 29, Postbus 1015
1940 EA Beverwijk

tel. 0251-275555
info@netwerknationalebrandpreventieweken.nl
www.netwerknationalebrandpreventieweken.nl
Copyright © 2018 Nederlandse Brandwonden Stichting, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp