Copy
Bekijk deze email in uw browser
De eerste HuisdierenApp Nieuwsbrief
Hey baasje!
Wat leuk dat je de HuisdierenApp (een keer) hebt gedownload. Je ontvangt onze HuisdierenApp Nieuwsbrief omdat we je graag op de hoogte houden van alle nieuwe ontwikkelingen in de app en delen graag relevante informatie. De HuisdierenApp wil het houden van dieren nog leuker en gemakkelijker maken. We mailen je maximaal 4x per jaar. 

Wil je deze nieuwsbrief personaliseren? Klik dan hier. Wil je je uitschrijven (zouden we wel jammer vinden!) klik dan hier.
Kunnen we je een handje helpen bij het installeren van de app?
Bel gerust met: 035-6255185
Even kennismaken.....
Nieuws!
Lees in de App dagelijks je dierennieuws  
Check onze hebbedingetjes in de HuisdierenAppShop
 
Poll
Het team van mensen achter de HuisdierenApp bestaat uit gepassioneerde dierenliefhebbers! We delen onze ervaring in (online) marketing en hebben oog voor dierenwelzijn. 
    
Pascale & Pip              Ron & Winnie
    
Caroline & Miró          Sandra & Bloke
THEMA BLOG 
Veel thuis of juist weer vaker weg? Zorg extra goed voor je huisdier!
Het leven met een huisdier is een bewezen dagelijkse geluksmaker, zeker in lastige tijden kan een huisdier steun bieden. Deze corona-periode brengt veel veranderingen met zich mee, voor mens én dier. Door de toegenomen drukte in huis krijgen sommige dieren te weinig slaap en/of rust, veranderingen in dagritme van eigenaren kunnen bijvoorbeeld direct het voedingspatroon van je dier beïnvloeden, extra geluid van spelende kinderen in de directe omgeving, aanpassingen in de leefruimten die gedeeld worden met het dier, eventueel gebrek aan grotere (losloop) wandelingen, noem maar op; het zijn allemaal veranderingen die je huisdier heeft waargenomen en mogelijk ook al op heeft aangepast. Lees meer
Speciaal voor gebruikers van de HuisdierenApp:

Ontvang tijdelijk 10% korting op een handgemaakte Tie & Go Bandana van Belgisch linnen van Cooper & Quint in de HuisdierenAppShop. Modieus de zomer in!
 
De hondenaccessoires van Cooper & Quint zijn gemaakt van 100% natuurlijke en duurzame materialen, zonder concessies te doen aan gebruiksgemak, comfort of design. Goed voor jou, je hond en de planeet. De bandana's zijn handgemaakt van Belgisch linnen. Benieuwd hoe jij straks jouw hond kan laten stralen met een mooie bandana? Ontdek het hier.
 
Maak dat de kat wijs!
Katten moeten jagen want dat is onderdeel van het natuurlijke gedragspatroon van katten en maakt ze gelukkig. Jagen hoeft niet perse buiten, door het gebruik van de Purrs hengel (50cm), met echte vogelveren, stimuleer je de jacht op z’n best.

Nu voor alle kattenliefhebbers 10% korting op de Purrs hengel in de HuisdierenAppShop. 

Stel je hond gerust in deze bijzondere tijden
Er verandert veel…Voor bijna iedereen verandert de dagelijkse routine. Thuiswerken, kinderen thuis en zo kort mogelijk naar buiten. Dit is niet alleen voor jou anders, maar ook voor je hond! Deze nieuwe situatie kan zorgen voor stress. Signalen van stress zijn o.a.: ander gedrag in de omgang met mensen/dieren, piepen, lichaamshouding (staart laag, oren naar achteren), behoeften doen in huis, vernielen of bijvoorbeeld verandering in eten en slapen.

Tips: Heeft jou hond last van stress? Klik hier....
Herken je bovenstaande signalen? Probeer de oorzaak te achterhalen en aan te pakken. Er zijn ook producten die je hond kunnen helpen zich meer gerustgesteld te voelen zoals Beaphar CaniComfort. 
Jouw mening is belangrijk!
Het HuisdierenApp Platform is voor en door huisdierenbaasjes en dus horen we graag jouw mening. Zo kunnen we de app nog meer afstemmen op jouw wensen. klik hier

Heb je ideeën of mis je nog iets? Deel het met ons via: info@huisdierenapp.nl 

HuisdierenApp@Instagram
HuisdierenApp@FB
Website HuisdierenApp
Copyright © 2020 *Vitaux & HuisdierenApp* Alle rechten zijn voorbehouden.*

Voor vragen, suggesties en opmerkingen: info@huisdierenapp.nl
Wil je de nieuwsbrief personaliseren?
klik hier Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen klik hier uitschrijven