Copy
Ieder in zijn eigen domein
View this email in your browser
Momenteel is iedereen aangewezen op zijn eigen plek en maakt het tot zijn domein van vanwaaruit alles moet gebeuren. Ik hoop dat het bij jullie goed gaat.

Mijn domein kan gelukkig ook mijn atelier zijn. Pasteuze verf op groot formaat, heerlijk!
Maar alsof ik vooruit liep op de inperkingen die ons te wachten stonden, kwamen er steeds vaker kleine doekjes uit mijn handen, zoals deze  'alm met smeltende sneeuw'. Ook kijk ik noodzakelijkerwijs weer meer naar de Nederlandse natuur, iedere week schilder ik ergens in de buitenlucht. Een voorzetje hierop bleek ik al genomen te hebben in oktober door mee te doen aan een schilderdag op landgoed Sevenaer. Deze kasteelboerderij is een landbouwbedrijf dat produceert vanuit hoge ecologische waarden. Het landgoed bestaat deels uit oud bos met grote bomen waar, door beperkt ingrijpen, een veelzijdige flora en fauna is ontstaan. Bomen blijven daar liggen om op te gaan in de bodem en zo voedsel te geven aan nieuw leven.
Een intrigerende zin in dit verband uit een gedicht van Koos van Zomeren: 'want alles op de aarde is als hout begonnen' lees het hier
Hieronder twee schilderijen van bomen die opgaan in de kringloop van verschillende biotopen.

  
Zwitserland: Gletsjermeer 140-120 cm.              
Nederland:  Bosgrond (landgoed Sevenaer) 120-90 cm.


Er zijn in het kunstdomein  nieuwe initiatieven ontstaan. Zo doe ik graag mee aan het 'artist support pledge' een goed initiatief van Matthew Burrows . Kunstenaars bieden hun werk aan op instagram voor hoogstens € 200,-. Een uitkomst voor kunstgenieters die al zo lang niet meer spontaan met kunst in aanraking zijn gekomen. Mijn instagram account is : art_nature_sophie_bekkering, daar kan je mijn aanbod volgen. Echter, jullie krijgen via deze nieuwsbrief ook de mogelijkheid op een voorschouw en kan je nu al kiezen! Het overzicht vind je HIER.
En het geld rolt door want het leuke is dat, wanneer ik er vijf verkocht heb ik zelf een werk van een collega koop, want dat is de opzet. Zo kan ik een andere kunstenaar steunen met hulp van jullie, kunstgenieters. Ik verheug me er al op om mijn bescheiden kunstverzameling uit te breiden.

Heb je iets gevonden, mail of bel me dan en ik reserveer het voor je.
Het schilderijtje wordt dan zo snel mogelijk naar je opgestuurd.


Met hartelijke groet en ik wens jullie een fijne zomer,
Sophie

06-23722143

AGENDA
Bekijk hier  de voorschouw van Artist support pledge.
Mijn atelier is open gebleven voor cursisten, maar dan alleen voor één op één lessen.Of  een opdracht via eigen film voor thuis. Inmiddels is er al weer meer mogelijk: Lees het aanbod   
Restaurants kunnen gedeeltelijk weer bezocht en in het 'Eetlokaal'  in Zevenaar zal het schilderij 'Bosgrond' te zien zijn tussen de andere werken die in oktober bij landgoed Sevenaer zijn gemaakt.

Voor vragen of opmerkingen:
Schrijf een mail
of bel 06-23722143

Tot ziens!

Facebook
Website
2016Copyright © *sophie Bekkering*, All rights reserved.

meld je aan voor deze nieuwsbrief


Je krijgt deze mail omdat je je ervoor hebt aangemeld of anderszins interresse hebt getoond voor mijn activiteiten en werk.
Wil je dit niet meer ontvangen gebruik dan onderstaande link:

 update your preferences or unsubscribe from this list
privacy verklaring


Sophie Bekkering Kunst en Cursus
www.sophiebekkering.com
j.bekkering4@chello.nl


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sophie Bekkering · Van Oldenbarneveldtsraat 90 6827 AN · Arnhem, Gelderland 6822 HC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp