Copy
www.spilter.nl | 28 maart 2019 | Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar, klik dan hier voor de online versie
Spilter 5: meer waarde voor ieder gebruik
Spilter 5 is een logisch vervolg op Spilter 4. De belangrijkste vernieuwing binnen Spilter 5 is het Dashboard waarbij data uit sessies te vergelijken en te visualiseren is met widgets. Hierdoor biedt de Spilterdata direct meerwaarde voor uw organisatie of opdrachtgever. Ook maakt het Spilter van nog meer waarde tijdens een programma of project.
Spilter 5.0 - Webinar
Om u alvast mee te nemen in de mogelijkheden van Spilter 5 en het Spilterdashboard organiseren we meerdere webinars. Steven Wagemaker laat u zien hoe het Spilter dashboard werkt en deelt tips en trics voor de inzet van deze nieuwe ontwikkeling. Geef u op via dit formulier en u ontvangt voor aanvang van het webinar de link in uw mailbox. Graag tot dan!
Spilter 5.0 komt in april 2019!
Lex van der Loo heeft jarenlange ervaring binnen de overheid, onder andere met het begeleiden en uitvoeren van risicoanalyses. Hij deelt in dit blog zijn kennis en twee verschillende aanpakken waarmee hij risicomanagement naar een hoger plan heeft gebracht. 
Van idee naar impact - succesvol brainstormen met 500 deelnemers
In een coöperatie met 500 leden brainstormen om te komen tot een gedeelde visie op de toekomst inclusief concrete verbeterpunten? Wij hebben op basis van vele ervaringen een stappenplan voor dit proces, zonder de hele toekomst aan elkaar te stickeren. Lees hier de use-case.

Spilter actueel

Spilter 5.0
De doorontwikkeling van ons Spilterplatform staat nooit stil. We ontwikkelen Spilter en haar nieuwe features met regelmaat in overleg met onze klanten. We peilen waar behoefte aan is en vinden hier aansluiting op, rekening houdend met de toekomst.

In april 2019 introduceren we Spilter 5. De belangrijkste nieuwe toevoeging aan het platform is het Spilter dashboard. Door deze wijziging is ook het homescherm gewijzigd in een dashboard. Hier zijn voortaan de belangrijkste elementen van het Spilterplatform binnen het bedrijf zichtbaar.

Elke eigen Spilteromgeving krijgt een centraal dashboard, die voor alle Spiltergebruikers binnen de desbetreffende omgeving zichtbaar is. Direct een vliegende start maken met de nieuwe release van Spilter? Geef u op voor één van de gratis webinars.


 
Twitter
LinkedIn
Website
YouTube
Markerkant 13-88 - 1314 AN Almere
036-7508275 -
info@spilter.nl


Afmelden voor deze nieuwsbrief     
Copyright © 2019 Spilter All rights reserved.

Privacy verklaring