Copy
View this email in your browser
SISTE UKE I TRIENNALEN!
Etter nesten to måneder, går Oslo arkitekturtriennale nå inn i sin siste og avsluttende uke.
Har du ennå ikke sett vår hovedutstilling Biblioteket, multimediainstallasjonen Fremtidsfabrikken, eller tatt del i byvandringen Lydspor er dette siste sjanse! I tillegg har vi seks enkeltstående arrangement som spenner fra panelsamtale, ombruksseminar, workshop, kuratoromvisning i Biblioteket og innspillsmøte.
Vi håper å se deg!

 
Biblioteket
26. september–24. november
Nasjonalmuseet – Arkitektur, Bankplassen 3, Oslo
 
Finnes det alternativ til dagens byutvikling? Utstillingen Biblioteket utforsker en verden hvor livskvalitet og miljø settes foran økonomisk vekst.
 
Aktiviteter i avslutningshelgen:
24. november, 12.00–17.00:
Workshop: Redesign ditt eget bærenett
24 November, 13.00–14.00: Kuratoromvisning (engelsk)
24 November, 14.0015.00: Søndagsomvisning (norsk) 

 
Lydspor
Publikum flommer over av lovord etter å ha deltatt på Lydspor, en uvanlig byvandring med lyden av Fremtiden på øret. Ta med en venn eller fler og bli med!
 
Lydvandringer i avslutningshelgen:
23. november, 11.00–12.30 og 15.00–16.30
24. november, 11.00–12.30 og 15.00–16.30

 

FLERE HØYDEPUNKTER I AVSLUTNINGSUKEN:
Fremtidsfabrikken
26. september–24. november
DOGA,
Hausmannsgate 16, Oslo

Kan du se for deg hvordan det er å bo på Grønland og i Bjørvika i Oslo i en nær fremtid etter oljen? I Fremtidsfabrikken ser vi på hvordan design og arkitektur kan bidra til å skape en bærekraftig fremtid ved hjelp av performance og fremtidsscenariotenkning.

 
City on the Move #3: Marienlyst
19. november, 18.00
ROM, Maridalsveien 3, Oslo
 
Den tredje forelesningen i serien City On the Move tar for seg NRKs lokaler på Marienlyst. Med prospektet ute og mulige kjøpere som allerede har meldt sin interesse, spør vi oss hva som skjer med byggets framtid etter at NRK har forlatt stedet.
Ombruk og gjenbruk – men hvordan?
20. november, 08:00–10:30
Veterinærhøgskolen Campus Adamstuen, Ullevålsveien 72, Oslo
 
Hva skjer hvis vi slutter å bygge nytt og heller fokuserer på transformasjon og ombruk av bygg og bygningsdeler? Et frokostseminar i regi av Statsbygg som retter blikket mot tverrfaglige strategier for å løse våre utfordringer på vei mot en sirkulær framtid.⁣
Action Workshop: Creating Protest
20. november 17.00–21.00
Interkulturelt Museum, Tøyenbekken 5, Oslo

Demonstrasjoner, protester og marsjer er forskjellige måter å uttrykke oss på i offentlige rom - med mål om å få synlighet og fremme et budskap. Sammen med den colombianske kunstneren Reyes Santiago Rojas inviterer Growlab Oslo til en skilt- og collageworkshop.
Hva nå? – En første felles refleksjon over OAT 2019
22. november, 08.30–10.00
Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo
, Maridalsveien 29, Oslo

Oslo arkitekturtriennale 2019 nærmer seg slutten. Vi har brukt festivalens åtte uker til å utfordre og diskutere hvordan arkitektur og byutvikling kan svare på den pågående klimakrisen. Men hva har vi lært og hvordan kan vi ta dette videre? Med dette frokostmøtet ønsker vi å samle både medlemmer, partnere og publikum til å reflektere over festivalen og å diskutere veien videre.  
Gjenbruk av vann
22. november, 09:00–15:00
ByKuben, Myntgata 2, Oslo
 
En fotoworkshop organisert av ByKuben – Oslos senter for byøkologi som gir inspirasjon og kunnskap til å formidle gode historier om vannets kretsløp og ombruk av vann.
 

Sirkulære Oslo
22.–29. november
ByKuben, Myntgata 2, Oslo
 
Sirkulære Oslo er en fotoutstilling der Oslos innbyggere har blitt utfordret til å bruke foto til å fortelle sine historier om sirkulær ressursbruk. Utstillingen åpner 22. november kl. 17.00 og er organisert av ByKuben som en del av Oslo kommunes prosjekt Ombruksuka.
Gjenbruksdag i museet
30. november, 12.00–17.00
Nasjonalmuseet – Arkitektur, Bankplassen 3, Oslo

 
Velkommen til gjenbruksdag i "Biblioteket"! Når utstillingen tas ned vil det være byggematerialer og gjenstander til overs som trenger nye bruksmuligheter. Kom innom paviljongen og hent alt fra byggematerialer til planter, helt gratis!
Facebook
Twitter
Instagram
Website
Email
MEDLEMMER: 
ASSOSIERTE MEDLEMMER:
OFFENTLIGE STØTTESPILLERE:
HOVEDPARTNERE:
STØTTESPILLERE:
MEDIEPARTNERE:

Copyright © 2019 Oslo Architecture Triennale, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list