Copy
Pilgrimsvandring for kvinder. Skal du afsted i 2015?
Er du kvinde og har lyst til at prøve kræfter med pilgrimsvandring? Eller synes du din mor, moster, kone eller kæreste trænger til en god oplevelse på en rejse for aktive kvinder? Overvej muligheden for at vandre på den sidste del af en af verdens mest kendte og benyttede pilgrimsruter. Gruppen følger ’Den franske rute’ fra Sarria til endemålet Santiago de Compostela. Turen fører os ad små stier og støvede landeveje, hvor der er rig mulighed for at lede tankerne væk fra hverdagens trummerum. Ruten er den mest eftertragtede af alle pilgrimsveje til Santiago de Compostela.

Med en engelsk- og spansktalende guide er der kyndig vejledning på hele turen i Spanien. Ruten går gennem det bakkede og kuperede terræn i Galicien, som er et af de smukkeste steder langs hele Caminoen. Og når vi ankommer til rejsemålet Santiago de Compostela, høster vi frugterne af vores anstrengelser. Dina Schmidt fortæller her, hvorfor Caminoen blev en øjenåbner for hende.

Der er hele 12 rejser at vælge imellem i 2015. Se det fulde program for pilgrimsvandringen .

 
Den heldige vinder er udtrukket!
Vi har nu fundet den heldige vinder i vores lille efterårs-lodtrækning. Blandt alle vores nyhedsbrevmodtagere har vi udtrukket en vinder, som inden længer er ejer af vores smarte trolley med indbygget digitalvægt.

Vi ønsker stort tillykke til D. Friis fra Silkeborg, som har fået direkte besked via e-mail.

Hvis du ønsker at tilmelde dig flere af vores nyhedsbreve (udover dette nyhedsbrev om ferierejser), kan du nemt gøre det her.

 
Har du styr på Det Blå Kort og din rejseforsikring, når du rejser?
Vi oplever stadig rejsende, som kan være i tvivl om reglerne for, hvornår man kan bruge Det gule sygesikringsbevis og Det Blå Kort samt er  usikre på, hvornår man bør tegne en rejseforsikring. Er du det mindste i tvivl, så tag en snak med vores rejsekonsulenter - du skal kunne føle dig tryg på rejsen!

Læs historien om Annelise Vestergaard, der på sin rejse til Rom var glad for at kunne få den nødvendige hjælp.

 

Rejser med rejseleder

På egen hånd

Rejser med engelsk guide

Volontørrejser

Share
+1
Forward
Share
Copyright © 2014 Unitas Rejser. All rights reserved.


Afmeld dette nyhedsbrev    Opdater mine informationer