Copy
Maj 2016
Se nyhedsbrevet i din browser
Kære bidragsyder, partner og foreningsmedlem

I de forgangne måneder har vi sat Børnehjælpsdagen – og vores arbejde – i det offentlige søgelys.

Vi har uddelt Lillebror Prisen 2016, inviteret til comedy show med Lars Hjortshøj, søsat et samarbejde med sangerinden Szhirley, gået 'Danmark rundt' i tre danske byer og afholdt Årets Børnehjælpsdag med drømmeballoner samt fernisering på vores smukke årsplakat.

Ligeledes har Børnehjælpsdagen været synlig over hele landet gennem Lillebror Lotteriet 2016, som netop er afsluttet (se sluttrækningen fra den 10. juni 2016 på bhd.dk).

Vi vil gerne takke de tusindvis af danskere, anbragte børn og unge, foreningsbørn, skoleelever, plejeforældre, pædagoger, ambassadører m.fl., der har været med til at sætte fokus på vores organisation. Synligheden er altafgørende for, at vi fortsat kan udføre – og udvikle – vores arbejde.


Sammen styrker vi anbragte børn og udsatte unge i Danmark!

Næste stop er Folkemødet på Bornholm og Århus City Halvmarathon  ses vi dér?

Børnehjælpsdagen

Læs flere nyheder på bhd.dk/nyheder

 
STØT OS
STØT OS
www.bhd.dk
www.bhd.dk
Webshop
Webshop
Email
Email
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
FOLKEMØDE 2016: For første gang deltager Børnehjælpsdagen på Folkemødet på Bornholm. Kig forbi vores stand den 16.-19. juni.
SAMARBEJDE: Den danske sangerinde Szhirley har været med til at inspirere anbragte unge til at træffe egne valg for deres fremtid.
VIDEO: Få et indblik i Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og udsatte unge i Danmark med denne video fra maj 2016.
MADKLUB: Børnehjælpsdagens nye projekt 'Kitch'n'cool' skal give anbragte unge sundere madvaner og mere madmod i hverdagen.
KONFIRMATION: 250 unge konfirmander, der bor i pleje eller på institution, har modtaget en gave samt hilsen fra kendte ambassadører.
ÅRSPLAKATEN 2016: Børnehjælpsdagens årsplakat 2016 er skabt af multi-kunstneren Carl Quist-Møller. Køb plakaten for 150 kroner.

Tak til alle fonde, virksomheder og privatpersoner, der har valgt at støtte Børnehjælpsdagens arbejde med et økonomisk bidrag eller et produktsponsorat.
 

STØT OS – BLIV FAST BIDRAGSYDER

Storsponsor for Børnehjælpsdagen

Læs mere om Aon Denmark på aon.com
 


BØRNEHJÆLPSDAGEN
STRANDLODSVEJ 7           VESTER ALLE 8, 2 SAL          TLF.: 3530 9300
2300 KØBENHAVN S.          8000 ÅRHUS C.                       E-MAIL:
post@bhd.dk

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du f.eks. har tilmeldt dig via bhd.dk, har deltaget i en konkurrence eller er ansvarlig for salget i et af Børnehjælpsdagens lotterier. Afmeld nyhedsbrev her.