Copy
Januar 2017
Se nyhedsbrevet i din browser
Kære bidragsyder, partner og foreningsmedlem

Håber du og dine nærmeste er kommet godt ind i 2017.

Vi er i fuld gang med at forberede forårets mange aktiviteter - herunder Lillebror Lotteriet og Lillebror Prisen 2017. I den forbindelse har vi brug for omverdenens deltagelse - og engagement.

For lotteriet gælder, at vi netop nu søger sælgere over hele landet. Det drejer sig om foreninger, idrætsklubber og skoleklasser, der har lyst til at tjene penge til egne aktiviteter. For Lillebror Prisen gælder, at vi søger værdige kandidater, der har gjort en betydelig forskel for børn og unge i Danmark i det forgangne år. Måske kender du nogen potentielle sælgere eller kandidater?

Læs mere om de to aktiviteter - herunder tilmelding og indstilling - i dette nyhedsbrev, hvor vi også deler ud af flere gode historier, blandt andet om en milliondonation fra Egmont Fonden.

God læselyst!


Børnehjælpsdagen

Læs flere nyheder på bhd.dk/nyheder
STØT OS
STØT OS
www.bhd.dk
www.bhd.dk
Webshop
Webshop
Email
Email
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LILLEBROR LOTTERIET: Tjen 8,50 kroner pr. solgt Lillebror-lod til din forening, idrætsklub eller klasse. I kan nu tilmelde jer forårets lotteri.
LILLEBROR PRISEN 2017: Indstil en kandidat, som har gjort væsentlig forskel for børn og unge i Danmark - og som fortjener de 50.000 kroner.
SAMARBEJDE MED SZHIRLEY: Salget af Szhirleys velgørende smykke har været en stor succes og fortsætter i hele 2017.
DONATION: Drømmebanken og Børnenes IT-Fond er blevet beriget med 8,75 mill. kroner fra Egmont Fondens program 'En Håndsrækning'.
KITCH'N'COOL: Børnehjælpsdagen har for femte gang startet et læringsforløb op - denne gang i Næstved - med fokus på sund kost.
VIDEO: Se video om Børnehjælpsdagens arbejde, hvor målet er at styrke anbragte børn og udsatte unge i Danmark til et godt voksenliv.

Tak til alle fonde, virksomheder og privatpersoner, der har valgt at støtte Børnehjælpsdagens arbejde med et økonomisk bidrag eller et produktsponsorat.
 

STØT OS – BLIV FAST BIDRAGSYDER


BØRNEHJÆLPSDAGEN
STRANDLODSVEJ 7           VESTER ALLE 8, 2 SAL          TLF.: 3530 9300
2300 KØBENHAVN S.          8000 ÅRHUS C.                       E-MAIL:
post@bhd.dk

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du f.eks. har tilmeldt dig via bhd.dk, har deltaget i en konkurrence eller er ansvarlig for salget i et af Børnehjælpsdagens lotterier. Afmeld nyhedsbrev her.