Copy
Marts 2016
Se nyhedsbrevet i din browser
Kære bidragsyder, partner og foreningsmedlem

Foråret er over os og det betyder traditionen tro, at cirka 10.000 foreningsbørn og skoleelever er på gaden med Børnehjælpsdagens Lillebror-lodder!

Vi er meget glade og taknemmelige for vores værdifulde samarbejde med de hundredvis af lokale fritidsforeninger, idrætsklubber og skoleklasser, som er med til at skabe et økonomisk grundlag for Børnehjælpsdagens arbejde.

Sammen styrker vi anbragte børn og unge i Danmark!

Salget af Lillebror-lodder giver naturligvis også en økonomisk gevinst til foreningerne og klasserne. Sidste år blev det til over 2,1 millioner kroner i alt.

Hvis du kender en forening, klub eller klasse, som har brug for en ekstra indtjening, så send dette link videre 
det er nemlig stadig muligt at tilmelde sig som sælger!

Tak for dit bidrag til vores arbejde
og rigtig god læselyst!

Børnehjælpsdagen

Læs flere nyheder på bhd.dk/nyheder
STØT OS
STØT OS
www.bhd.dk
www.bhd.dk
Webshop
Webshop
Email
Email
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
COMEDY SHOW: Lars Hjortshøj går på de skrå brædder til fordel for Børnehjælpsdagen. Køb dine billetter nu!
LILLEBROR LOTTERI: De traditionsrige Lillebror-lodder er på gaden frem til 17. maj. Det er stadig muligt at tilmelde sig som sælger.
DONATION: Dells medarbejdere fra Europa, Mellemøsten og Afrika har doneret 200 flotte sports-T-shirts til anbragte børn i Danmark.
VIDEO: Kom med op i højderne og se, hvordan anbragte børn og unge udfordrede sig selv til Børnehjælpsdagens klatredag i Odense!
NATUR TIL ET GODT LIV: Ny, stor indsats over for plejefamilier, når Børnehjælpsdagen i 2016 åbner op for flere naturcamps på Fyn.
VIDEN: Har du også en dårlig vane, som du gerne vil af med eller ændre på? Cand. mag Malene Mygind deler ud af gode råd.

Tak til alle fonde, virksomheder og privatpersoner, der har valgt at støtte Børnehjælpsdagens arbejde med et økonomisk bidrag eller et produktsponsorat.
 

STØT OS – BLIV FAST BIDRAGSYDER

Storsponsor for Børnehjælpsdagen

Læs mere om Aon Denmark på aon.com
 


BØRNEHJÆLPSDAGEN
STRANDLODSVEJ 7           VESTER ALLE 8, 2 SAL          TLF.: 3530 9300
2300 KØBENHAVN S.          8000 ÅRHUS C.                       E-MAIL:
post@bhd.dk

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du f.eks. har tilmeldt dig via bhd.dk, har deltaget i en konkurrence eller er ansvarlig for salget i et af Børnehjælpsdagens lotterier. Afmeld nyhedsbrev her.