Comfortabel wonen door dynamische zonwering
Nieuwsbrief Installatie.nl
15-11-2021
Lees in browser
wasco-airco-490x302
Het grootste installatiebedrijf van Nederland wordt nog groter. SPIE staat op het punt om Strukton Worksphere over te nemen.
cv-ketel-ketel-monteur-jaws170203-039-39-490x302
De vraag naar duurzame installatietechniek neemt verder toe, maar het aantal beschikbare mensen die dit moeten realiseren blijft achter.
Deze extra nieuwsbrief ontvang je als abonnee van de vaste nieuwsbrief van de redactie van Installatie.nl. De onderstaande teksten in deze extra nieuwsbrief zijn verzorgd door Renson.
Hoe hou je de warmte buiten?
Renson en Somfy leggen in een speciaal webinar uit hoe het automatiseren van screens helpt bij het bestrijden van te warme woningen en zo zorgt voor comfortabel wonen.

Het is bijna dagelijks in het nieuws: de aarde warmt op. En we merken het zelf: ’s zomers loopt de temperatuur almaar op. Daardoor staan we voor de grote uitdaging om warmte uit onze woning te weren, zonder (te) afhankelijk te worden van airconditioners (met hoog energieverbruik).
Hoe hou je de warmte buiten?
In harmonie met je interieur
Met één druk op de knop bedien je eenvoudig je elektrische apparatuur zoals rolluiken, jaloezieën, gordijnen, buitenzonwering en meer. Breng je huis tot leven met Somfy.
Situo afstandsbedieningen »
Comfortgarantie in elk seizoen
De zonwering aan de buitenkant geeft je controle over de lichtinval en houdt zonnestralen tegen voordat die het glas bereiken. Zo zorgt buitenzonwering ook voor minder energieverbruik.
Comfortgarantie »
Renson wil met uitgekiende ventilatie, zonwering, gevelbekleding en outdoor oplossingen een comfortabele en gezonde leef-en werkomgeving creëren.