Kunt u de nieuwsbrief niet lezen? Klik hier
NIEUWSUPDATE

Trainingen transport van afvalstoffen


Heeft u te maken met een begeleidingsbrief of ben u een milieuhandhaver, managers of medewerker? Dan komen de trainingen voor transport van afvalstoffen misschien goed van pas! Volgende maand geven wij twee trainingen in Nootdorp. Wees er snel bij, want vol is vol. 
Meer informatie en data

Afvalstoffen zijn soms ook gevaarlijke stoffen

De Inspectie Leefomgeving en Transport controleert streng op de naleving van de afvalstoffen- en gevaarlijke stoffenregelgeving. Dat is voor bedrijven knap lastig, want omdat er een wirwar van regels bestaat is het lastig om je eraan te houden. 


 
Lees hier het hele artikel
Keten Award 2017: Sneller en goedkoper door digitalisering vrachtbrieven

Een innovatief en duurzaam samenwerkings-concept in de zorg, digitaliseren van de vrachtbrieven en werken met big data in de supermarktlogistiek. Aansprekende voorbeelden van succesvolle samenwerkingen in de logistiek. Deze projecten doen allemaal mee met de Keten Award 2017. In deze reeks vertellen zij hun succesverhaal. 
 
Lees hier verder
In drie stappen van papier naar digitaal

Dat kan met onze nieuwe oplossing Shipment Manager. Met Shipment Manager comminuceert u snel en vanuit de could met de Kamer van Koophandel. Naast het Certificaat van Oorsprong legaliseert u ook eenvoudig uw facturen en EUR1-certificaten.


 
Meer informatie
Beurtvaartadres
Hofweg 33, 2631 XD Nootdorp

Direct contact
Klik hier om een mail te sturen
of bel: 088 - 55 22 100


Specifieke vraag? Klik hier
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
U ontvangt deze mail omdat u klant bent van Beurtvaartadres. Wilt u in het vervolg geen nieuwsbrieven van beurtvaartadres ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.


This email was sent to martha@martha-assurantien.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Beurtvaartadres BV · Hofweg 33 · Nootdorp, Zuid-Holland 2631 XD · Netherlands