Copy
NY FÖRSÄLJNINGS- & MARKNADSCHEF
View this email in your browser

NY FÖRSÄLJNINGS- & MARKNADSCHEF

I början av september anställdes Henrik Florentzson som ny försäljnings- och marknadschef på Wexiödisk. Henrik är 51 år gammal, bor i Moheda strax utanför Växjö, gift och har två vuxna döttrar.
Han beskriver sig själv som en öppen och jordnära person.

"Jag har en bakgrund som maskiningenjör och har arbetat inom försvarsindustrin samt tillverkande industri. Under de senaste 16 åren har jag arbetat med försäljning och marknadsföring.  Närmast kommer jag från Getinge Disinfection AB där jag under 9 år var Försäljnings- & Marknadschef."
 
"Wexiödisk är från mitt perspektiv ett väletablerat och välkänt företag med stor kunskap och erfarenhet.
Den första tiden kommer jag att fokusera på att lära känna företaget, produkterna och storköksbranschen. Därefter blir utmaningen att aktivt arbeta med Wexiödisks tillväxtstrategi.

Mina kontaktuppgifter:
henrik.florentzson@wexiodisk.com
Telefon: 0470-771295
_____________________________________________________________________

NYA GLASDISKEN WD-4S LANSERAD

RESTAURANGEXPO I GÖTEBORG - EN LITEN MÄSSA MED
STOR POTENTIAL

Henrik Gustafsson, försäljningschef Sverige, var nöjd och belåten med årets RestaurangExpo i Göteborg.
" Denna mässan växer, både i storlek och i kvalitet. Jag tror alla utställare här kände sig nöjda och belåtna efter två intensiva men roliga mässdagar. För vår del var den lilla glasdisken den stora nyheten och kommentaren från många slutkunder är positiv.
En Snygg, Snabb, Säker, Svensktillverkad underbänkdiskmaskin! (4S)
"Sedan vi lanserade nya WD-4S för snart ett halvår sedan har våra orderböcker varit fyllda och responsen bara positiv, säger Henrik.