Op METAVAK komen vakprofessionals samen om kennis te vergaren, te netwerken en te investeren om toekomstbestendig te worden en te blijven.
Nieuwsbrief Metaal Magazine
02-10-2019
Lees in browser

Partnermailing van Metaal Magazine, verzorgd door Easyfairs.

Op 8, 9 en 10 oktober is Evenementenhal Gorinchem de thuisbasis van METAVAK. Tijdens de vakbeurs presenteren ruim 225 leveranciers en fabrikanten innovatieve industriële productietechnieken. 

Op METAVAK komen vakprofessionals samen om kennis te vergaren, te netwerken en te investeren om toekomstbestendig te worden en te blijven. Registreer je vandaag nog voor een bezoek want op de beursvloer rinkelt en kinkelt het in oktober van de draaiende machines die je niet wilt missen!

Vraag nu gratis kaarten aan!
Op de nieuwe plattegrond zijn exposanten geclusterd. Zo kun jij efficiënt grote (inter)nationale marktleiders en regionale leveranciers ontmoeten in de segmenten verspanen, plaatbewerking, oppervlaktebehandeling en reinigingstechniek, 3D printen, automatisering en verbindingstechniek.
Lees meer over de deelnemers
Ook nieuw dit jaar is het centraal gelegen kennistheater op de beursvloer. In het kennistheater zijn er elke dag sessies die praktisch zijn ingestoken. Je kunt meerdere kennissessies volgen over de industriële productietechnieken die voor jou interessant zijn. Vooraf inschrijven in niet nodig.
Bekijk het volledige kennisprogramma
Naast de vele demonstraties die standhouders live op hun eigen stand geven, heeft elk segment een centraal gelegen demoplein waar meerdere exposanten samen een productieproces presenteren. Zo zijn er op de beursvoer zeven demopleinen waar jij innovatieve technieken kunt ontdekken.
Lees meer over de demopleinen

Met een uitgebreid (kennis)programma en veel nieuwe namen op de deelnemerslijst is
METAVAK 2019 niet te missen voor beslissers en adviseurs uit de metaalindustrie! 

Vraag nu gratis kaarten aan!

Meer nieuws van metaalmagazine.nl
WDV metaalbewerking gaat zich vestigen op bedrijventerrein Eeserwold in Steenwijk…
'Uit jasje gegroeid'
Online platform TechniekSpecialist levert 3 verschillende aluminium profielsystemen en toebehoren van RK Rose+Krieger…
Blocan-, ISB- en BSB-profielen