Metaalbewerking met een vloeistof die onschadelijk is voor operators, geen gladde werkvloer oplevert en bovendien zorgt voor een langere levensduur va
Nieuwsbrief Metaal Magazine
21-06-2019
Lees in browser
Deze partnermailing ontvangt u gratis als abonnee van de vaste nieuwsbrief van de redactie van Metaal Magazine. De teksten in de nieuwsbrief zijn verzorgd door Total Nederland N.V.
Metaalbewerking met een vloeistof die onschadelijk is voor operators, geen gladde werkvloer oplevert en bovendien zorgt voor een langere levensduur van gereedschappen. Dat biedt energiebedrijf Total met FOLIA. Het is dé nieuwe groene revolutie in metaalbewerking, voor een beter milieu en hogere efficiency.
Totaalpakket »
TOTAL FOLIA is een nieuwe wateroplosbare metaalbewerkingsvloeistof. Omdat het geen olie en daarbij behorende schadelijke additieven bevat, veroorzaakt het geen huidirritaties.
Olievrije werkplaats »
TOTAL FOLIA heeft ook een positief effect op de gereedschappen, vooral omdat deze langer meegaan. Daarnaast kan de belasting én de snijsnelheid worden verhoogd.
Verhoogde efficiency »
Het productetiket is volledig vrij van pictogrammen. Daarmee gaat Total nog een stap verder dan de huidige boor- en formaldehydevrije producten die beschikbaar zijn op de markt.
Geen labeling op het MSDS-blad »

Informatie aanvragen of neem direct contact op met onze
Sales Engineer Gokhan Tatci (+31 6 46 22 65 59)

Meer nieuws van metaalmagazine.nl
Ridder Data Systems en Smart Production Solutions (SPS) bundelen de krachten bij software voor de werkvloer, omdat er steeds meer ‘expert’ applicaties ontstaan…
'Volgende stap'
Brink Plaatbewerking in Lunteren heeft voor de aansturing van de Bystronic Bylas 1,5 kW een PROfirst Medium CAD/CAM-pakket van Widenhorn aangeschaft…
Bespaart ook snijtijd