U kunt zich nu registreren voor het langverwachte virtuele EuroBLECH-event, een vier dagen durend evenement met online handel, netwerken en een webina
Nieuwsbrief Metaal Magazine
19-10-2020
Lees in browser
Deze partnermailing ontvangt u als abonnee van de vaste nieuwsbrief van de redactie van Metaal Magazine. De teksten in deze nieuwsbrief zijn verzorgd door EuroBLECH.
EuroBLECH Digital Innovation Summit


original-5f882adade192
U kunt zich nu registreren voor het langverwachte virtuele EuroBLECH-event, een vier dagen durend evenement met online handel, netwerken en een webinar voor professionals uit de hele plaatverwerkende sector. Ga rechtstreeks naar de Digitale Innovatiehub om u te registreren en uw bezoekersprofiel aan te maken om te verbinden met experts uit de plaatverwerkende sector van over de hele wereld.
Registreer nu gratis!
original-5f882cc4b2877

Het Virtuele Presentatietheater biedt bijdragen van een kwartier door exposanten die het hebben over hun nieuwste productinnovaties en -technologieën, gevolgd door een vraagmoment. Virtuele productvitrines geven u de indruk aan een virtuele stand te staan waar u nieuwe producten en diensten kunt leren kennen. De lijst met exposanten is een eenvoudig startpunt voor informatie over exposanten, zoals productpresentaties, productvideo's, contactgegevens, en meer.
Lees verder
original-5f882d0b61113

Dankzij de nieuwste AI-technologie beschikken we over een nieuw koppelsysteem dat een lijst van voor u interessante mensen biedt. Zo kunnen leveranciers en kopers slimme netwerkbeslissingen nemen. Deelnemers kunnen hun netwerkactiviteiten aanpassen door vóór het evenement hun vergaderingen aan te vragen en in te plannen. Een afspraak voor een vergadering maken verloopt heel gemakkelijk en intuïtief. U hebt er geen andere software voor nodig.

Lees verder
original-5f882d9712ff7

Een dagelijks programma aan webinars geeft u de gelegenheid om nuttige inzichten te verkrijgen in de nieuwste markt-ontwikkelingen en in technische expertise over nieuwe toepassingen en oplossingen in de sector. Er is een speciale reeks met aandacht voor de plaatverwerkende sector in belangrijke geografische gebieden. Ze biedt een diepgaande analyse over de actuele uitdagingen en strategieën die aan de Covid-19 pandemie moeten worden aangepast.

Lees verder

EuroBLECH Digital Summit: Registreer nu!

Graag contact opnemen voor meer informatie

EuroBLECH Team
Mack Brooks Exhibitions Ltd
Email: info@euroblech.com
Website: www.euroblech.com

Meer nieuws op metaalmagazine.nl

3d-hubs-crossdocks2-490x302
3D Hubs opent crossdocks in Amsterdam en Chicago. Met deze overslagcentra of hubs verwacht het platform eerdere vertragingen bij levertijden vanuit Azië te voorkomen. 3D Hubs ziet nog steeds voordelen om freesdelen in Azië te produceren…
Leveren binnen 3 dagen
Fokusgruppe-Plant-Complexity-002-490x302
Productieketens zijn de afgelopen jaren steeds complexer geworden. Controle van deze complexe ketens is noodzakelijk, omdat het anders leidt tot hoge vervolgkosten, bijvoorbeeld als de kwaliteit van het product afneemt…
WZL: 'Tot 15% te besparen'