Empack 2020 | De toekomst van verpakkingstechnologie
Nieuwsbrief Bulk
10-03-2020
Lees in browser
Deze partnermailing ontvangt u gratis als abonnee van de vaste nieuwsbrief van de redactie van BULK. De teksten in de nieuwsbrief zijn verzorgd door Easyfairs Nederland.

Verpakkingsbeurs Empack: 320 exposanten, 25+ kennisessies en volop netwerkgelegenheid in 3 dagen tijd

Op 31 maart, 1 en 2 april 2020 vormt Jaarbeurs Utrecht opnieuw het decor voor Empack. De vakbeurs presenteert een diversiteit aan exposanten op het gebied van materiaal, technologie, machines en verpakkingen, met een kennis- en conferentieprogramma én interessante workshops over de dynamiek van de totale verpakkingsketen.

Deze editie spelen o.a. de compensatie en reductie van CO2 en het gebruik van (hernieuwbare) verpakkingsmaterialen een hoofdrol in het kennistheater. Ontdek hoe je afval als grondstof inzet en pluk hier vervolgens de vruchten van. Ook voedselveiligheid is en blijft een zeer belangrijk onderwerp van gesprek, daar laat o.a. KIDV haar licht op schijnen. NRK en Brightlands Campus Chemelot zoomen in op de kracht van kunststof en de ontwikkeling(en) van nieuwe soorten kunststoffen.

Kortom, heb je een verpakkingsuitdaging?

Registreer je nu

Deze editie start Empack Nederland met het project Empack Towards Zero Waste. Het streven is dat er tijdens Empack 2022 geen restafval meer is en er veel waardevolle grondstoffen voor hergebruik overblijven. Benieuwd naar het plan en de uitwerking?
Lees verder
In samenwerking met toonaangevende partners zoals ABN AMRO, Brightlands Campus Chemelot, KIDV, NRK, EVMI en NVC, is een hoogwaardig programma ontwikkeld met topsprekers en experts.

Lees verder
Fonkelnieuw tijdens deze editie: Kitchen of Materials. Ontvang onafhankelijk advies en volg workshops over kunststof, papier, metaal en glas.Lees verder
In 2020 viert E & R uit Vlaardingen met Netzsch Grinding & Dispersing Group uit Selb (D) en de firma Winkworth Mixers uit...
Lees verder
Airsave, met eigenaar Pim Duterloo als drijvende kracht, richt zich op correctief en preventief onderhoud aan (elektro)pneumatische...
Lees verder