Rice Lake/Master Engineering
original-6368fdd04c248
Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. levert weeg- en doseersystemen voor alle bulktoepassingen. Het leveringsprogramma bestaat o.a. uit Master bandwegers, weeg- en doseerbanden, schroefwegers, Bulkslide flowmeters, valplaat meetsystemen, silo- en bunkerwegingen, batchwegers, bulkwegers (doorstroomwegers), Rice Lake (vloer)weegschalen, loadcells met toebehoren en weegprocessoren (indicators).

Rice Lake heeft een aantal ervaren specialisten in dienst die de afnemers kunnen adviseren welk product het meest geschikt is voor de betreffende toepassing!

Contact
Symach-768x561
Rice Lake neemt deel aan de beurs Solids te Antwerpen met een Master bandweger, Bulkslide flowmeter, (hygiënisch) weegband (zie foto), schroefweger, Loss-in-Weight systemen en siloweegsystemen. Stand nummer 4207.
Solids Antwerpen
original-6368ff0093202
De Bulkslide is een flowmeter voor goed lopende en niet-klevende bulkgoederen. Capaciteiten tot 1 - 600 m3/uur of ton/uur. Nauwkeurigheid vanaf +/- 0,5%. De Bulkslide is ook een goed alternatief voor (oude) valplaten.
Info Bulkslide

The SYMACH palletizer with pallet dispenser for powders
Logistiek dienstverlener VDV GROUP is specialist in het ompakken, verpakken, mengen en malen van voedingsmiddelen en diervoeders. Het bedrijf...
Lees verder
Automated sampling with carousel
WEMO-techniek in Nieuwleusen heeft de know-how en levert wereldwijd de apparatuur om monsters te verkrijgen waarmee bedrijven..
Lees verder