Timesavers heeft een online showroom ontwikkeld om klanten te informeren over de nieuwste innovaties van het bedrijf en om de nieuwe 22 series WRBW te
Nieuwsbrief Metaal Magazine
25-05-2020
Lees in browser
Deze partnermailing ontvangt u gratis als abonnee van de vaste nieuwsbrief van de redactie van Metaal Magazine. De teksten in de nieuwsbrief zijn verzorgd door Timesavers.
De online showroom is ontwikkeld om klanten te informeren over Timesavers nieuwste innovaties en om de nieuwe 22 series WRBW te introduceren tijdens deze speciale tijden. Deze online showroom is een hulpmiddel om potentiële en bestaande klanten te ontmoeten tijdens de zoekttocht naar een oplossing voor een efficiënte plaatbewerking.

Lees verder
Timesavers presenteert zijn volledige productassortiment in de online showroom en toont met trots zijn nieuwste ontwikkeling, de 22 series 600 WRBW.
Lees verder
De Timesavers 42 series HWRB voor het verwijderen van zware slakken, kanten af ronden en finishen met één keer doorvoeren.
Lees verder
Bij Timesavers begrijpen wij dat verschillende applicaties een verschillende aanpak vereisen. Hierin biedt geen enkele producent een bredere variatie van oplossingen aan dan Timesavers. Klik hier voor meer informatie.

Meer nieuws van metaalmagazine.nl

Daan Kersten, medeoprichter en CEO van Additive Industries, vertrekt per 30 juni bij het bedrijf uit Eindhoven…
'14 miljoen euro in het bedrijf'
Bystronic Benelux uit Moerkerk heeft de eigen servicepartner Weber Laserservice uit Heteren overgenomen…
'Tweedehands machines promoten'