Copy

Brandpreventieweek 2021: Rookmelders Redden Levens


De Adviescommissie Nationale Brandpreventieweken heeft het thema voor de Brandpreventieweken ook voor 2021 vastgesteld op ‘Rookmelders redden levens’. Dit mede met het oog op de rookmelderverplichting die per juli 2022 in werking treedt. Met elkaar gaan we ervoor zorgen dat tegen die tijd - en het liefst natuurlijk eerder! - elke woning in Nederland voorzien is van voldoende, hoorbare en juist geplaatste rookmelders. Voor de campagne van dit jaar zijn de website www.rookmelders.nl de online keuzehulp ‘rookmelderwijzer’, de online quiz en een contentkalender voor social media de belangrijkste campagnemiddelen. De veiligheidsregio’s kunnen voor meer informatie terecht bij hun districtscoördinator. Voor overige vragen over de campagne brandpreventieweken 2021 kun je ook een mailtje sturen naar: info@brandpreventieweek.nl

Brandpreventieweek.nl 2.0

 

De website brandpreventieweek.nl gaat na jaren trouwe dienst komende tijd op de digitale schop en wordt volledig vernieuwd. Brandpreventieweek.nl 2.0 wordt hét kennisplatform voor de professionals brandveilig leven en alle samenwerkingspartners en relaties die zich bezig houden met brandveilig leven in Nederland. Er komt meer ruimte voor wetenschappelijk onderzoek uit binnen- en buitenland, projecten en innovaties die bijdragen aan brandveiligheid in Nederland en achtergronden en middelen bij de campagnes. Naast de website wordt ook de nieuwsbrief Brandpreventieweek vernieuwd en ontvang je deze binnenkort in een nieuw jasje.

Evaluatie ‘Stop CO-vergiftiging’

Zoals alle campagnes van het Netwerk Nationale Brandpreventieweken is ook de campagne ‘Stop CO-vergiftiging’ uitgebreid geëvalueerd. Dit doen we om te evalueren of de doelstellingen bereikt zijn en en te leren voor volgende campagnes. De evaluatie biedt ook altijd een mooi overzicht van alle activiteiten die in de verschillende veiligheidsregio’s in het land zijn georganiseerd. Benieuwd naar de resultaten? Klik dan hier. 

De campagne 'Rookmelders redden levens' wordt mede mogelijk gemaakt door: 
In samenwerking met: 

Contact


Netwerk Nationale Brandpreventieweken

P/A Nederlandse Brandwonden Stichting
Zeestraat 29, Postbus 1015
1940 EA Beverwijk

tel. 0251-275555
info@netwerknationalebrandpreventieweken.nl
www.netwerknationalebrandpreventieweken.nl
Copyright © 2021 Nederlandse Brandwonden Stichting, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp